Купуйте ручну лебідку на сайті «АткЛіфт»*

Купуйте ручну лебідку на сайті «АткЛіфт»*
Якщо вам потрібно купити ручну лебідку це необхідно робити у надійному місці, щоб можна було не хвилюватись за якість обраного інструменту. А ручна лебідка дійсно цікавий та багатофункціональний інструмент, який може стати у нагоді під час виконання таких звичних завдань, як підняття важких меблів на другий поверх, є незамінним інструментом під час виконання будівельних робіт, для дачі та не тільки. Ручний інструмент цікавий ще й тим, що він не потребує для своєї роботи електрики, а може функціонувати завдяки звичайній механічній дії. Наприклад, допомогти витягнути автомобіль з ями на дорозі. Тому такий інструмент обов’язково стане у нагоді. Залишається лише обрати місце, де його вигідно придбати. І таким місцем може стати відома платформа «АткЛіфт», яка пропонує це та інше вантажопідйомне обладнання.

Які види конструкцій можна придбати

Ручні лебідки це лише загальна назва цілого підтипу інструментів, які пов’язані загальними характеристиками, але можуть доволі сильно відрізнятись. Розглянемо декілька підтипів ручних лебідок:

- Барабанні. Такий тип ручної лебідки вважають найпопулярнішим і найпрактичнішим. Його основа зазвичай робиться з металу. Це дозволяє посилити міцність конструкції. Але щоб така лебідка функціонувала, її потрібно зафіксувати на рівній поверхні. Інші деталі конструкції, це звичайний барабан та держак. Звідси і пішла назва конструкції. Крутячи ручку, створюється тяглове зусилля, яке дозволяє барабану крутитись. Купувати таку лебідку вигідно, оскільки вона не тільки компактна, але і мобільна. Тобто її можливо взяти з собою і використати там, де знадобиться її допомога.

- Гвинтові. Також дуже компактний варіант лебідки, який замість барабану використовує спеціальний гвинт.

- Важільні. Ця конструкція використовує храповий механізм. Лебідки такого типу не потребують надійної фіксації. Щоб все пройшло добре можна використати звичайний підвіс. Хоча функціональність лебідки такого типу обмежена, і підходить тільки для того щоб підняти або опустити вантаж.

Але незалежно від того, які обставини змусили вас купувати лебідку, професійна допомога дозволить виконати покупку на максимально вигідних умовах. Консультанти сайту завжди готові підказати. Завдяки простій конструкції, користуватись таким інструментом доволі легко. Але завдяки тому, що на сайті представлений широкий асортимент, можливо підібрати модель лебідки яка підійде вам не тільки по конструкції але і по ціні.

Як обрати ручну лебідку на сайті «АткЛіфт»

Обрати ручну лебідку на сайті «АткЛіфт» може кожен, оскільки асортимент широкий, а ціни доступні. Під час вибору варто брати до уваги наступні параметри:

- Яке тягове зусилля потрібно виконати, щоб підняти велику вагу. В середньому, тягове зусилля складає від 300 кг до 3,2 тонн.

- Довжина тросу. Залежно від моделі лебідки, трос може бути від 1 до 40 метрів. Від того, наскільки трос довгий, залежить скільки зусиль доведеться потратити, щоб підняти вантаж.

Якщо виникають сумніви, яку модель обрати – зверніться за консультацією до експертів сайту. Це дозволить зробити вибір якісно та швидко, і ви точно не пожалкуєте про покупку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.