Зловили підозрюваних у розбитті банківської вітрини

Зловили підозрюваних у розбитті банківської вітрини
Трьох чоловіків затримали за підозрою у розбитті вітринного скла банківської установи.

О 1:32 на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області надійшов сигнал «Тривога» з відділення банку на вулиці Винниченка.

За вказаною адресою терміново направили екіпаж групи затримання ДСО. Правоохоронці виявили розбите скло зовнішньої вітрини банку.

Із вікна будинку, що навпроти, до правоохоронців звернулася жінка, яка стала випадковим свідком події. Вона розповіла міліціонерам, що троє чоловіків, які йшли з центру, ногами били по вікнах банку, але там скло виявилося міцним, тому вони почали гупати по вітрині фінустанови, розташованої поруч. Крім того, лучанка надати детальний опис кожного з тієї компанії і вказала, в якому напрямку зникли хулігани.

На перехресті двох сусідніх вулиць підозрюваних затримали та доставили на місце події, де їх і впізнала свідок.

Усі затримані – лучани 21-го, 26-ти та 40 років. Нічні «розваги» зловмисників підпадають під дію статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчітся грамотно писати після будуна!!! ПРАВИЛЬНО БУДЕ: лучанка описала кожного з тієї компанії і вказала, в якому напрямку зникли хулігани.
Відповісти
Останні новини
Зловили підозрюваних у розбитті банківської вітрини
22 липень, 2013, 17:07