США допоможуть Україні отримати вакцину від коронавірусу

США допоможуть Україні отримати вакцину від коронавірусу
США допоможуть Україні прискорити підписання контрактів з компаніями-розробниками вакцин від COVID-19.

В американському МОЗ пообіцяли допомогти Україні укласти договори з розробниками вакцини від коронавірусу. Про це домовилися глави МОЗ двох країн під час телефонних переговорів у вівторок, 17 листопада, - пише Кореспондент.

Глава американського МОЗ Алекс Азар пообіцяв, що США допоможуть посиленню комунікації між українським міністерством і компаніями Moderna, Johnson & Johnson, Pfizer і Novavax.

"Ми спілкуємося з багатьма нашими міжнародними партнерами і фармацевтичними компаніями щодо забезпечення оперативної поставки в Україну безпечної і ефективної вакцини, адже саме вакцина є єдиним реальним засобом протидії пандемії COVID-19. Ми сподіваємося на підтримку наших друзів зі США в цьому питанні", - сказав Максим Степанов.

Раніше в Кабміні заявили, що карантин не скасують до вакцинації. Різні обмеження будуть вводити до тих пір, поки в Україні не проведуть вакцинацію від коронавірусу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки б ви не вилизували дупу США друзями ви їм небудете, в цієї країни ніколи друзів не було у них тільки прислужники. Ну а вакцину "безпечну" вони з радістю випробують на своїх підопічних, щей грошей зароблять)))
Відповісти