Для волинських підприємців створили Базу податкових знань

Для волинських підприємців створили Базу податкових знань
Асоціація платників податків розробила для Волині інтерактивну систему «База податкових знань», де кожен підприємець області зможе знайти відповіді на свої запитання з оподаткування.

Про це розповів 9 лютого голова територіального відділення АППУ у Волинській області Василь Дутко під час зустрічі підприємців і податківців.

За словами Дутка, система створена для зручного пошуку інформації, яка раніше була розпорошена по різних джерелах. Ця інформація дасть можливість віднайти багато відповідей щодо оподаткування підприємців.

«Ми зібрали інформацію з усіх відкритих джерел і систематизували її на сайті. Ввели можливість пошуку за ключовими словами. База доступна на сайті www.appu.bic.com.ua. Відвідуваність цієї бази станом на сьогодні дуже велика. В інших областях такого немає», - зазначив Дутко.

База податкових знань, як зазначив Дутко, містить розділи з витягами офіційної документації та законів. Є також розділ із реальними випадками вирішення тих чи інших справ, консультативний розділ.

«Можна подивитися, як конкретна справа вирішувалася попередніми людьми, які були рішення інстанцій», - заявив Василь Дутко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.