Звільнили волинського поліцейського, який побив ветеранів АТО у Львові. ВІДЕО

Звільнили волинського поліцейського, який побив ветеранів АТО у Львові. ВІДЕО
Поліцейських із Ковеля та Бережан, які побили ветеранів АТО у Львові, звільнили. Щодо чернівецького поліцейського ще триває службове розслідування.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Нагадаємо, що троє поліцейських у ніч проти понеділка побили двох чоловіків у середмісті, коли ті саме поверталися додому. За словами потерпілих, нападники поводили себе агресивно й були п'яні. Утекли лише після того, як до них викликали поліцію. Але через кількасот метрів їх уже затримали патрульні, бо ті були закривавлені.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поліцейський з Волині причетний до побиття ветеранів АТО у Львові, – ЗМІ

Після цього ж намагалися вирішити питання грошима. Як пізніше з'ясовувалося - усі вони поліцейські з різних регіональних підрозділів, а у Львові перебували поза службою. Територіальне управління Держбюро розслідувань уже розпочало кримінальне провадження.

"Вони хіхікаючи розказували, що всі довкола дураки, а їх відмажуть, бо вони самі поліція. Після цього мені дзвонили не менше 4 родичів, двоє з яких є працівниками поліції і пропонували порішати баблом", - розповів потерпілий Андрій Мочурад.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер його можна як простого громадянина безкарно відпиз... ти
Відповісти
їпальничок екс-поліцая запостити сцик) чи западло?) а, може, хтось добрий з ноги в пику поліцайську зарядить? для сатисфакції.
Відповісти