Як зробити онлайн платежі більш комфортними для ваших клієнтів?*

Як зробити онлайн платежі більш комфортними для ваших клієнтів?*
Сьогодні онлайн оплата є стандартом для будь-якої компанії, що працює в Інтернеті. Неважливо, продаєте ви якісь товари чи надаєте послуги. Функція безготівкової оплати обов’язкова – її відсутності споживач просто не зрозуміє. При цьому ваше рішення для електронних розрахунків повинне бути максимально зручним та зрозумілим. Інакше користувачів буде відлякувати складність та незрозумілість процесу, а для вас це означатиме втрачену вигоду. Гарна новина полягає в тому, що ви можете отримати вже готову систему інтернет оплати від https://ecom.ipay.ua/ru/internet-acquiring. А ще не завадить дізнатися, як саме зробити таку систему максимально привабливою для клієнта.

Мінімальна кількість кроків

Шлях від початку до закінчення платежу повинен бути якомога коротшим. Користувачеві подобається не надто напружуватися. В умовах жорсткої конкуренції виграє той підприємець, який в змозі забезпечити виконання бажань клієнта.

Не рекомендується робити багато перенаправлень на сторінки банків, платіжних шлюзів тощо. Такі переадресації не лише викликають дискомфорт, а й підвищують ризик помилок під час проведення платежу, знижують рівень безпеки.

Різні форми оплати

Сьогодні люди є клієнтами багатьох банків та зберігають безготівкові кошти у різних формах. Ви зацікавлені в тому, аби надати можливість розплачуватися з усіх гаманців. Не підтримуючи переказ навіть з одного банку, ви автоматично відсікаєте частину покупців.

Програми лояльності

При використанні звичайних способів оплати покупцям часто надають різноманітні бонуси. Інтернет не повинен бути виключенням. Заохочуйте людей розраховуватися онлайн. Використовуйте для цього промокоди, бонусні бали, знижку на доставку тощо.

Якщо споживач не бачить для себе принципової різниці між готівковою та безготівковою оплатою, винагорода підштовхне його в бік правильного вибору.

Сумісність

Смартфони, планшети, ноутбуки, - форма оплати повинна однаково коректно працювати на всіх платформах та операційних системах. Якщо вона не підтримує, наприклад, Linux чи Tizen, цим ви автоматично відмовляєте в обслуговуванні певній кількості потенційних покупців. Якщо ж конкуренти забезпечать таку підтримку, гроші підуть в іншу компанію.

Стандартизуйте процес оплати для усіх мобільних та стаціонарних пристроїв, а також для різних браузерів.

Інформаційна підтримка

Коли справа стосується грошей, споживачі стають особливо чутливими до комфорту та безпеки. Є певна частина людей, які досі побоюються оплати онлайн. Ваше завдання – супроводжувати таких покупців, фактично «вести їх за руку». Подбайте про наявність зрозумілих інтерактивних підказок на кожному кроці оплати. Організуйте консультативну підтримку силами співробітників. Якщо клієнт не в змозі в чомусь розібратися самостійно, йому повинні дати підказки професіонали. Створіть атмосферу довіри – в майбутньому це принесе свої плоди.

І не забувайте про важливість впровадження добре відпрацьованої, відомої та перевіреної системи онлайн платежів. Краще не економити з сумнівними рішеннями, які в перспективі часто виявляються збитковими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.