Як не прогадати з вибором картоплі на посадку*

Як не прогадати з вибором картоплі на посадку*
Хоч восени ціни на картоплю в супермаркетах та на ринках країни досить невисокі, усі власники городів чи ділянок на полях прагнуть виростити свій урожай. А, щоб він не розчарував, варто максимально ретельно обрати насіннєву картоплю. Саме від цього вибору і буде залежати, яку картоплю буде споживати родина цілий рік.

Враховуйте репродукцію



На що ж звернути увагу, обираючи посадкову картоплю? Спробуємо знайти відповідь на це запитання разом. Купуючи насіння картоплі, у першу чергу враховуйте її репродукцію. Найякіснішою справедливо вважається супереліта, щоправда вона і коштує найдорожче. Далі йде еліта, потім - перша репродукція, друга репродукція і так далі. Не варто намагатись сильно зекономити при покупці, адже від обраного сорту буде залежати отриманий результат. Також досить часто можна побачити, як господарі в цілях економії розрізають одну картоплину на дві частини. Фахівці не рекомендують використовувати такі методи, адже вони не лише впливають на врожайність, а й часом призводять до зараження бульб.

Самодіяльність не гарантує результату



Як показує практика, звичайному городнику досить проблематично виростити елітну картоплю на посадку. Тому краще навіть не намагатись займатись самодіяльністю, а одразу звернутись до інтернет-магазину, що пропонує дійсно якісну і перевірну насіннєву картоплю. Придбане насіння Expert дозволить вам отримати хороший врожай, та і не один. Зазвичай, сортова картопля радує хорошими врожаями протягом тривалого часу. Та й вартість сортової картоплі – зовсім невисока. Краще один раз витратити невелику суму коштів на елітну сортову картоплю і потім протягом років насолоджуватись чудовим урожаєм.

Грамотна консультація спеціалістів допоможе уникнути помилок



Фахівці магазину не лише допоможуть підібрати сорт картоплі, розкажуть про якості, особливості та переваги різних сортів, а й підкажуть, як вирощувати ту чи іншу картоплю, на які засоби захисту звернути увагу.

Якими ще перевагами може похвалитись інтернет-магазин посадкової картоплі:



- чудовий асортимент товару від селекціонерів Німеччини та Голландії,
- гарантовано високу якість товару,
- професійну консультацію спеціалістів,
- найнижчу ціну на якісний товар.

Величезною перевагою є ще й безкоштовна доставка товару в будь-яку точку України, що не може не радувати покупців. Тож, якщо ви бажаєте бути впевненими, що урожай вас не підведе, купуйте елітну посадкову картоплю і неприємні сюрпризи вас точно не чекатимуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.