Засудили чоловіків, які переправляли через кордон нелегалів. ФОТО

 Засудили чоловіків, які переправляли через кордон нелегалів. ФОТО
На Волині засудили двох українців, які намагалися незаконно переправити вісьмох нелегальних мігрантів через держкордон України.

Набув чинності відповідний вирок Любомльського районного суду Волинської області, ‒ повідомляють у прес-службі СБУ Волині.

Під час судового розгляду довели, що двоє мешканців Любомльського та Володимир-Волинського районів забезпечували перевезення, проживання, харчування та доставку громадян В’єтнаму до прикордонної смуги. Звідти їх мали переправити через державний кордон в обхід пунктів пропуску річкою Західний Буг на човні.

У вересні 2012 року поблизу села Бережці Любомльського району СБУшники спільно з військовослужбовцями Луцького прикордонного загону затримали автомобіль з іноземцями та українцями, які їх супроводжували.

За фактом порушили кримінальну справу за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Вироком суду обох зловмисників визнано винними та призначено покарання ‒ 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки. Затриманих нелегалів видворено за межі України. Апеляційний суд Волинської області залишив вирок без змін.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засудили чоловіків, які переправляли через кордон нелегалів. ФОТО
23 липень, 2013, 10:59