П'яний лучанин кидався на продавчиню через те, що вона попросила його одягнути маску

П'яний лучанин кидався на продавчиню через те, що вона попросила його одягнути маску
У Луцьку біля 21-ї години у приміщені продуктового магазину на проспекті Відродження нетверезий чоловік відмовився виконувати карантинні вимоги, а саме вдягнути захисну маску.

Крім того, чоловік почав проявляти агресію та висловлювати погрози. Враховуючи певну небезпеку, продавчиня натиснула «Тривожну кнопку», інформує управління поліції охорони у Волинській області.

Наряд поліції охорони прибув до вказаного закладу за сигналом «Терміновий виклик поліції». В приміщені магазину правоохоронці побачили нетверезого чоловіка в стані сильної агресії, який кидався на продавця, а при спробі його заспокоїти почав чинити опір. За мить чоловіка затримали.

Затриманим виявився місцевий мешканець 1986 р.н. , який проживає неподалік.

Затриманого доставили до міського відділу поліції. Відповідно до чинного законодавства, чоловік порушив Постанову кабінету міністрів № 641-1100, щодо дотримання карантинних заходів, статті Кодексу України про Адміністративні правопорушення ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). В подальшому долю затриманого буде вирішувати суд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут тверезі українці не слухають, без засобів індивідуального захисту сім'ями ходять у громадських місцях, готові убити людину, що робить з цього приводу їм зауваження, а то ще п'яний придурок. Не чіпай говно, воно смердіти не буде. Викликай зразу поліцію чи якщо у магазині є власна охорона, і тоді буде толк і все.
Відповісти
Знову думаю, що у влади нічого путнього з цього не вийде по причині за розміром ну дуже малих штрафів. Штраф повинен бути не менше 500-1000 грн. А коли це чудо вперте та недисципліноване заплатить у бюджет за недотримання карантинних обмежень і хуліганство в громадському місці, штраф - 1000 грн., то він матеріально вже відчує. Якщо у когось із затриманих не має з собою документів чи грошей для штрафу, доставляти таких у поліцейський відділок на місці проводити встановлення особи порушника та здійснювати з порушником профілактично-роз'яснювальну роботу. При затримані неповнолітніх осіб - викликати батьків, у разі відсутності таких викликати піклувальників або представників будинку-інетернату де проживає неповнолітній. Ось можливо після таких рішучих та суворих заходів щось зрушиться з мертвої крапки.
Відповісти
Останні новини
П'яний лучанин кидався на продавчиню через те, що вона попросила його одягнути маску
23 листопад, 2020, 16:06