Чи пустять маршрутки на вулиці Шопена, Ветеренів та Мазепи у Луцьку

Чи пустять маршрутки на вулиці Шопена, Ветеренів та Мазепи у Луцьку
На вулицях Шопена, Ветаранів та Мазепи не курсуватиме громадський транспорт, а на вулиці Конякіна не передбачатимуть нових маршрутів.

Про це в ефірі програми “Актуально” заявив начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, пише "12 канал".

Зазначимо, 12 канал у соцмережах попросив лучан поставити запитання щодо організації дорожнього руху у Луцьку головному транспортнику міста. Так, багато жителів обласного центру питали, коли запустять маршрутки на вул. Шопена, вул. Ветеранів та вул. Мазепи. В профільному відомстві відповіли, що їх не передбачатимуть.

За словами Степанова, ці вулиці не є перспективними для руху громадського транспорту.

«Можливо й дійсно це не є зручно для людей, які там проживають, але всі ці вулиці знаходяться у межах пішої доступності. Діти повинні займатися ходьбою. У нас на сьогоднішній день є прилади, які вимірюють ходьбу, є спеціальні програми і ними треба користуватися», – зазначив Володимир Степанов.

Нагадаємо, днями лучани зареєстрували петицію, в якій просили місцеву владу відновити транспортне сполучення на вулицю Шопена.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Транспортом користуються не тільки діти, а й люди старшого віку, яким ходьба є важкою щоб добратися до аптеки, поліклініки й до магазину. Не всі мають особистий транспорт і дітей чи внуків поруч.

Відповісти
Хай Степанов і ходить. Його рідні хай ходять, спортом займутся. А не на машинах катаються
Відповісти
Що вже говорити про приєднанні громади до міста. По документах місто а як пустити маршрутку ще менш перспективно чим Шопена, Мазепи. Бреше той Степанов, вони до цього часу не можуть розгрібти сітікарт по старих маршрутах. "Не є перспективними" - іншими словами чиновника абсолютно не цікавить організація руху громадського транспорту в місті!
Відповісти
Степанова - в відставку! Він НЕ представляє інтересів громади і не відповідає займаній посаді! А далі - під суд і за грати - за ВСІМА порізаними і знищеними маршрутами стоять корупційні інтереси Степанова і шкурні інтереси певних перевізників!
Відповісти
Останні новини
Чи пустять маршрутки на вулиці Шопена, Ветеренів та Мазепи у Луцьку
25 листопад, 2020, 11:59