Оренда яхти: як правильно відправитися в подорож

Оренда яхти: як правильно відправитися в подорож

Поради з оренди яхт


Щоб майбутня відпустка вийшла дійсно незабутньою, необхідно до неї ретельно підготуватися. Особливо це стосується чартеру яхти. Не варто думати, що це розкіш, яка доступна тільки дуже заможним людям. Якщо орендувати судно на кілька людей тут
https://arcadia.com.ua/charter/, то витрати будуть цілком доступними. Взяти плавзасіб можна як для коротких, так і для тривалих подорожей.


Що необхідно врахувати в процесі вибору яхти для чартеру


Перша людина, з якою доведеться контактувати та обговорювати всі моменти, це чартерний брокер. Потрібно бути готовим, що він задасть багато уточнюючих запитань.
Тому, перш ніж звертатися в компанію, яка надає яхти в оренду, слід продумати такі питання:

1. Тривалість оренди. Взяти яхту можна всього на кілька годин, на добу та більше. Найбільш затребувані варіанти - це прогулянки на 4-8 годин, таких пропозицій найбільше. Це оптимальний варіант для тих, хто хоче спробувати такий вид відпочинку;
2. Кількість осіб. Від того, наскільки великою групою ви хочете відпочити, залежить розмір судна, кількість кают і санвузлів, фінансові витрати. Якщо вартість оренди розділити на 5-6 чоловік, то вийде не так вже й дорого;
3. Екіпаж і його особливості. У вартість оренди судна входить екіпаж. Мінімальна кількість - це 3 людини: капітан, стюарт, він же кок, матрос. За бажанням можна доповнити екіпаж нянею для дитини або масажистом, але за такий персонал потрібно додатково платити;
4. Діти, тварини. Що стосується дітей, то ніяких особливих проблем з цим не виникає, подорож на яхті цілком безпечна. Відносно тварин потрібно обов'язково попереджати брокера, оскільки не у всіх випадках умови оренди допускають присутність домашнього улюбленця на борту.
При оренді яхти необхідно обговорити всі деталі подорожі, культурну програму та регіон плавання, всі зупинки.

Як вибрати компанію по оренді


Найкраще звертатися з приводу оренди суден у великі чартерні компанії, тоді можна бути впевненим у безпечності угоди без будь-яких прихованих витрат. Чим довше присутня компанія на ринку, тим краще. Також позитивним фактором є великий вибір пропозицій під різний бюджет.
Оцінити компетентність компанії можна, поспілкувавшись з персоналом. Відкритість, доброзичливість, пояснення всіх нюансів, точний розрахунок вартості - це хороші ознаки. Також не варто забувати, що при оренді яхтиобов'язково укладається договір, в якому чітко повинні бути прописані всі умови співпраці, сума, права і обов'язки кожної зі сторін.

Від чого залежить вартість чартеру, які додаткові витрати можуть виникнути


Крім самої ціни оренди, яка залежить від особливостей судна та її тривалості, регіону плавання і т.д., варто мати на увазі, що приблизно 25% зверху доведеться заплатити за харчування і паливо. Якщо плануються зупинки з відвідинами місцевих ресторанів або пам'яток архітектури, то потрібно враховувати і ці додаткові витрати. При бажанні команді можна залишити чайові. Їх розмір - справа суто особиста, варіюється від 5 до 15%. «Морський дім «Аркадія» надає в оренду комфортабельні яхти для коротких і довгих подорожей. Користуючись послугами нашої компанії, ви зможете відпочити не тільки в Україні, але і в багатьох куточках Європи.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оренда яхти: як правильно відправитися в подорож
22 листопад, 2020, 11:30