Яким повинен бути чоловічий формальний ремінь?*

Яким повинен бути чоловічий формальний ремінь?*
Чоловічі ремені поділяють на дві великі категорії: формальні та повсякденні. Перший варіант носять з діловими костюмами, брюками, жилетами. Просте правило – ділові туфлі до формального ременя. Якщо ви хочете купить мужской ремень для офісу, варто знати його ключові особливості.

Матеріал

Традиційно для формальних ременів використовується шкіра. Сьогодні також можна придбати варіанти з синтетичних замінників, однак визнаною класикою вважається все ж натуральний аксесуар. Шкіра – це вишукано, дорого і стильно.

Формальний ремінь має гладку глянцеву поверхню, рідше з тисненням. Візерунки рекомендуються до напівформального стилю. Наприклад, до піджака і туфель з джинсами.

Зерниста коров’яча шкіра відрізняється найбільшою міцністю та довговічністю. Теляча шкіра м’яка та еластична.

Елітні аксесуари виготовляють зі шкіри ящірки, крокодила, страуса та інших екзотичних тварин. В цілому вони все ж вважаються більш повсякденними, однак можуть поєднуватися і з офісним костюмом.

Замша є перехідним варіантом між діловим та повсякденним стилем. Це натуральний матеріал, але він виглядає більш невимушено в порівнянні з гладкою шкірою. Навіть не думайте про бавовну та різноманітні плетива – залиште їх для вечірок.

Колір

Для поєднання з діловими костюмами оптимально підходять аксесуари чорного чи коричневого кольору. Допускаються різні відтінки, підбір яких залежать від одягу та взуття. Яскраві кольори, такі як зелений, червоний, жовтий тощо, не пасують до ділового стилю. Допустимими є темно-синій, темно-червоний, білий ремені, хоча вони й використовуються значно рідше в порівнянні з чорними та коричневими.

Колір взуття та ременю повинен співпадати. Метал поєднуйте залежно від інших аксесуарів. Наприклад, сріблястий годинник з такою ж пряжкою.

Ви можете придбати двосторонній ремінь, який можна перевертати і робити його то чорним, то коричневим. Але практика показує, що такі аксесуари швидше зношуються.

Розмір

Ширина ділового ременя – від 2,5 до 3,5 см. Чим тонший аксесуар, тим формальнішим він є. Також потрібно враховувати габарити чоловіка. Якщо він має вузьку талію і невеликий зріст, потрібно підбирати тонший ремінь.

Пряжка

Майже всі ділові ремені мають пряжку простої прямокутної чи овальної форми, з гладкою блискучою поверхнею. Вона менша і більш плоска, ніж на повсякденних аксесуарах. Колір – сріблястий, золотавий, чорний.

Додатковий декор не рекомендований. Чим простіший аксесуар, тим краще. Ніякого бісеру, заклепок, написів тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яким повинен бути чоловічий формальний ремінь?*
25 жовтень, 2020, 12:10