Караоке-додаток X-STAR*

Караоке-додаток X-STAR*
Компанія X-STAR зайнялася розробкою мобільного програмного забезпечення і презентувала X-STAR Karaoke. Програма поєднує у собі функції мультимедійного програвача та соціальної мережі для любителів співу. Наразі завантажити застосунок караоке безкоштовно можуть власники пристроїв Apple. Застосунок доступний для користувачів iPhone та iPad під керуванням iOS 11.2 або вище. Після встановлення ви отримаєте доступ до великого каталогу музики та безмежного спілкування з однодумцями.

Щоб скачати додаток караоке безкоштовно, потрібно перейти на сайт розробника за посиланням або скористатися пошуком у App Store та самостійно завантажити його звідти без підказок.

Наступний крок розвитку мобільного застосунку – випуск програми для пристроїв на базі системи Андроїд. Оскільки під керуванням цієї ОС працюють не лише смартфони та планшети, а й мультимедійні програвачі та телевізори, вихід Android-версії X-STAR зможе перетворити в портативну караоке-систему будь-який з цих гаджетів. Коли її можна буде скачати, розробник повідомить окремо.

Велика колекція хітів та регулярні оновлення

X-STAR Karaoke пропонує користувачам великий каталог фонограм, який налічує тисячі записів. В базі наявні сучасні хіти усіх жанрів та легендарні пісні минулих років. У колекції є україномовні хіти, пісні російською та англомовні треки і добірка записів на більш екзотичних мовах.

На відміну від більшості звичайних фонограм, створених у синтезаторному форматі MIDI, програма пропонує великий вибір записів у живому аранжуванні. Саме тому X-STAR Karaoke – це не просто чергова програма караоке для смартфону, а мультимедійний центр у кишені.

Каталог пісень регулярно оновлюється та поповнюється найсвіжішими хітами. Завдяки цьому користувачі мають змогу співати пісні, які саме зараз підкорюють хіт-паради.

Персональні добірки та рекомендації

Користувачі X-STAR Karaoke мають змогу створювати власні колекції улюблених фонограм для швидкого доступу до них без необхідності скачати треки на смартфон. Можна створити декілька добірок, відсортувавши музику за жанрами, стилістикою чи за настроєм.



Під час першого запуску X-STAR Karaoke пропонує обрати улюблені жанри та напрямки, щоб на основі цих даних проаналізувати смаки користувача. Система відстежує смаки, обрані записи з колекції та останні виконані треки, щоб на основі цих даних пропонувати нові цікаві пісні. Щодня застосунок надає добірку хітів, які можуть сподобатися користувачеві.

Якісна модуляція та незвичайні ефекти

Завдяки досконалій реалізації модуляції X-STAR Karaoke забезпечує якісне звучання фонограм та гармонійне поєднання музики і вокалу. Тому караоке на смартфоні звучить не гірше, ніж при використанні окремого плеєра. Враховуючи, що скачати застосунок простіше і швидше, ніж купувати окремий пристрій, – це величезна перевага.

Щоб забезпечити нове незвичайне звучання звичних пісень, X-STAR Karaoke має підтримку спецефектів. Наразі користувачам доступно 13 ефектів, які здатні на кардинальні зміни у фонограмі та голосі. Користувачі також можуть налаштовувати тональність та темп відтворення, в такий спосіб експериментуючи у своїй творчості.



Інтелектуальна оцінка майстерності

Застосунок підтримує інтелектуальні алгоритми оцінювання якості виконання. Він аналізує тональність голосу, потрапляння в ноти та інші показники, щоб на основі цих даних зробити висновки стосовно вокальних здібностей виконавця. За результатами виступу X-STAR Karaoke оцінює спів, присвоюючи користувачеві певний бал та виносячи загальний вердикт. Завдяки цьому можна скачувати застосунок, щоб тренуватися та покращувати вокальну майстерність.

Запис та поширення виступів і безмежне спілкування

Відмінною рисою X-STAR Karaoke є підтримка запису виступів під час виконання. В іншому подібному ПЗ ця функція зазвичай відсутня, тому додаток упевнено виграє у конкурентів. Записані вступи можна просто зберігати у профілі користувача для власної колекції, а можна ділитися ними з друзями. Програма підтримує поширення треків у кілька кліків за допомогою месенджерів та соціальних мереж.



Окрім функцій караоке, X-STAR пропонує можливості соціальної мережі для любителів музики. Тут можна ділитися своїми виступами з друзями та однодумцями, збирати шанувальників, ставити оцінки іншим виконавцям та просто спілкуватися. Також програма надає можливість змагатися з іншими любителями караоке, виконувати пісні дуетом або навіть квартетом і безліч інших цікавих функцій.



Просте користування та вигідна підписка

Щоб встановити програму та отримати доступ до соціальних функцій, достатньо скачати додаток караоке безкоштовно, перейшовши на сайт розробника або в App Store. Щоб мати змогу відтворювати фонограми, співати, додавати пісні до колекції, слід оформити підписку. У користувачів є змога обирати варіант в залежності від власних потреб. Тим, хто не уявляє життя без співу та прагне заощадити, розробники пропонують оформити підписку одразу на місяць або три. Якщо ж потреби у щоденному доступі до караоке немає, розробники пропонують придбати абонемент на коротший термін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: караоке
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.