Робота водієм в Харкові - гідна альтернатива закордонним заробіткам*

Робота водієм в Харкові - гідна альтернатива закордонним заробіткам*
Аж до недавнього часу люди, які не мають зв'язків або хорошої освіти, не могли розраховувати на отримання гідного окладу. З приходом на український ринок компанії Bolt ситуація кардинально змінилася. Водіям сервісу гарантовані комфортні умови праці та стабільний дохід, сума якого сягає понад 40 000 гривень.

Деякі сприймають такі цифри як черговий рекламний прийом. Але реальність доводить зворотне. Обслуговування пасажирів протягом повного робочого дня гарантує заробіток, який на порядок вище, ніж у таксистів інших операторів.

У чому секрет Bolt

Успіх компанії на ринку обумовлений грамотною роботою з клієнтською базою і створенням комфортних умов праці для водіїв. За рахунок цих складових сервісу вдалося зайняти лідируючі позиції на ринку пасажирських перевезень багатьох країн, у тому числі України.

Робота водителем в Харькові https://bolt-ua.com/kharkov забезпечує доступ до постійного потоку замовлень. Партнерам сервісу не доводиться стикатися з простоями. Система розподіляє заявку водієві, що знаходиться в безпосередній близькості від клієнта. Це позбавляє його від необхідності витрачати зайвий час і бензин. Замовник також задоволений оперативною подачею ТЗ, що забезпечує популяризацію сервісу серед потенційних клієнтів.

Інші переваги:

• вигідні тарифи. Розцінки компанії трохи вище, ніж у інших операторів таксі, завдяки чому водії отримують за виконану роботу більше, ніж їхні колеги. Для клієнта ця різниця не є принциповою, адже натомість він отримує обслуговування європейської якості;
• гнучкий графік. Кожен таксист самостійно визначається з режимом роботи і рівнем завантаження. Йому немає необхідності виходити на зміну до певної години. Він може зробити перерву, щоб забрати дитину з дитячого садка або сходити до лікаря. При цьому йому не потрібно погоджувати тимчасову відсутність з начальством;
• система бонусів. Активні таксисти, які успішно виконали певну кількість поїздок, отримують премії;
• додаткові преференції. У партнерів "Болт" є можливість купувати бензин і комплектуючі зі знижкою. Їм гарантовані пільгові умови обслуговування на сервісах і автомийках, які уклали партнерську угоду з Bolt;
• стабільний дохід. Заробіток перераховується на карту водія раз на тиждень за мінусом комісійних компанії. Клієнти можуть розрахуватися за поїздку готівкою, в цьому випадку гроші залишаються у таксиста. Якщо розрахунок відбувається банківською картою або через Мобільний додаток, то виплата коштів відбувається в заздалегідь обумовлений день;
• вигідна комісія. Її розмір становить 12%, що на порядок менше, ніж у інших операторів.

У партнерів сервісу є можливість збільшити заробіток завдяки брендуванню. Пасивний дохід нараховується за використання рекламних банерів і наклейок на автомобіль, покликаних популяризувати «Болт» серед потенційних клієнтів.

Ще одна "фішка" компанії - "пікові" коефіцієнти. Вони діють, якщо замовлення виконується в годину «пік» або погану погоду.

Вимоги до претендентів



Сервіс запрошує до співпраці повнолітніх водіїв з правами категорії "B". Обов'язкова умова-наявність транспорту, причому він може бути як особистим, так і орендованим. Відносно автомобіля також висувається ряд вимог:

• не "старше" 2000 року випуску;
• не менше чотирьох дверей. Конфігурація кузова не має визначального значення;
• відсутність технічних несправностей і дефектів лакофарбового покриття, включаючи сліди від аварії і іржу.

У водія повинен бути техпаспорт на авто і страховка.

Для підключення до сервісу досить заповнити заявку на сайті «Болт». У ній потрібно вказати свої дані, а також докласти скан-копії необхідних документів. Наступний етап - особиста Співбесіда в офісі компанії. На зустріч потрібно взяти оригінали паперів. Кандидати, які успішно пройшли відбір, проходять експрес-навчання для освоєння стандартів обслуговування клієнтів. Після його завершення водій може приступати до виконання замовлень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Робота водієм в Харкові - гідна альтернатива закордонним заробіткам*
25 серпень, 2020, 18:17