Паперові пакети - надійний інструмент реклами*

Паперові пакети - надійний інструмент реклами*
Паперові пакети мають широкий попит, оскільки є інструментом реклами. Часто на них наносять логотип, який з цікавістю сприймає оточення. Производство бумажных пакетов здійснюється за однією технологією, відмінність може бути тільки у формі виробу і використовуваного матеріалу. Всього розрізняють 5 основних різновидів паперових пакетів.

Саше


Особливость виду – відсутність дна. Боковi частини пакету фіксуються між собою, утворюючи куточок або конверт. Підходить саше для точок швидкого харчування, ресторанів, що мають послугу "їжа на винесення". Для виробництва такого пакету застосовують харчовий крафт. Саше дозволяють операторові узяти велику кількість складених пакетів, а клієнтові отримати дуже навіть містку тару.

"Склянка"


Пакети оснащені дном з картону, але виділених ручок немає. Сфера їх застосування набагато ширша, ніж у саше. Призначені пакети склянка більше не для перенесення, а для захисту вмісту.

Класика


Цей варіант більше схожий на попередній, але у класичного паперового пакету є ручки. Для виготовлення виробу застосовують більш міцний матеріал. Іноді для надання стінкам і дну міцності використовують ламінацію. Вона може бути матовою або глянцевою. Оскільки у класичних пакетів досить пристойні розміри, то фірмові магазини доповнюють їх своєю рекламою і логотипами. Застосовують упаковку магазини одягу, взуття і електроніки.

"Голіаф"


Пакет має класичну форму, але розміри дуже великi. Виконані вони з міцного матеріалу, так як задіюють їх для будівельних матеріалів, побутової хімії і запчастин. Іноді паперові пакети зсередини можуть бути захищені поліетиленовою плівкою.

Пакет-подарунок


Виготовляють такі вироби з різних матеріалів і будь-якого розміру. Їх особливість в привабливому і презентабельному зовнішньому вигляді. В основному роблять пакети з яскравого паперу і з ефектним зовнішнім оформленням.

Популярні матеріали


Паперові пакети можуть виготовляти з таких матеріалів:

Ефалін - відрізняється високою міцністю, отриманий з целюлози. Щоб пакет став міцнішим, матеріал оброблюють спеціальним розчином.
Імітлін – отриманий з дизайнерського паперу, який оброблюють спеціальним складом для більшої міцності. На такий матеріал наносять різні зображення.
Поліліт – синтетичний папір, що має високі експлуатаційні характеристики. Пакети з полилита стійкаi до впливу вологи і олій, а також не піддаються стиранню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.