Кафе біля луцького зоопарку віддадуть під опіку звіринцю

Кафе біля луцького зоопарку віддадуть під опіку звіринцю
Кафе навпроти Луцького зоопарку хочуть передати на баланс звіринцю. Нового орендаря визначатимуть через конкурс.

Питання про передачу об’єкту комунальної власності 23 липня розглядала депутатська комісія з питань комунального майна.

Кафе розміщене на вулиці Глушець,16, навпроти зоопарку. Як пояснила директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко, збудували його працівники звіринцю ще десять років тому, у 2002 році. Ні документально, ні юридично споруда стосунку до комунального підприємства не мала. Нині воно є об’єктом комунальної власності.

«Хочемо поставити його на баланс, тому що прибирання території, озеленення, догляд, навіть охорона – все силами працівників КП «Луцький зоопарк»», - каже Денисенко.

Директор підприємства зазначає, що ще колишній директор зоопарку Володимир Гончаров свого часу просив поставити кафе на баланс. Втім, справа не дійшла до завершення.

«Це кафе здавалося в оренду суб’єктам господарювання. Там здійснювалася господарська діяльність, яка ніяким чином не відображалася на діяльності зоопарку», - зазначив заступник міського голови Тарас Яковлев.

Нині підприємці там працюють на умовах тимчасового договору. Оренда плата складає півтори тисячі гривень. У майбутньому, коли кафе передадуть на баланс підприємства, зі слів Яковлева, об’єкт здаватимуть в довготривалу оренду на умовах конкурсу.

«Коли я прийшла на посаду, то ми зробили технічний паспорт на це кафе. Плюс оцінку вартості. Ці роботи оплатили за рахунок КП «Луцький зоопарк». Всі знають, у якому складному становищі зоопарк. Якщо поставити кафе на баланс, то це дасть можливість організувати ще одну ланку доходу», - зазначила Денисенко.

У кафе можна розмістити понад 30 дітей. Оскільки восени і навесні приїжджає до зоопарку багато груп відвідувачів з районів, то в кафе можна було би цих дітей пригощати. Окрім цього, на базі кафе хочуть організувати творчі майстер-класи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колишній директор - Гончаров, а не Гончарук!
Відповісти
гарна ідея!зоопарку треба виживати! а Денисенко молодчинка, взялася за справу по-діловому!
Відповісти
а хто ремонт там в цьому році зробив ?
Відповісти
Ще місяць і те кафе буде неактуальне. Хіба що вересень буде теплим.
Відповісти
Останні новини
Кафе біля луцького зоопарку віддадуть під опіку звіринцю
23 липень, 2013, 16:50