Людей треба ставити на місце, – заступник мера Луцька

Людей треба ставити на місце, – заступник мера Луцька
Перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук (на фото) не задоволений роботою комунальників та правоохоронців.

Про це йшла мова 23 липня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

За словами Кравчука, є проблема із вивезенням сміття з центрального ринку.

«Так далі не може бути. Визначтеся: скільки цього сміття, хто його викидає і хто має його вивозити», – звернувся він до підлеглих із департаменту ЖКГ.

Турбує високопосадовця і розпивання спиртних напоїв у парках і скверах міста. Тому Кравчук попросив у міліції та муніципалів приділяти цьому більше уваги.

«Подивіться, що робиться в Парку 900-річчя після суботи-неділі… Зранку пройти по вулицях – бідні двірники мішками тягають ті пляшки з-під пива, з-під горілки», – обурюється він.

«Хочуть люди відпочивати? Будь ласка! Хай відпочивають! Але місця, де вони відпочивають, нехай лишають після себе чистими», – наголошує Кравчук.

«А ніхто ніяких зауважень не робить. Ну, давайте вже ставити людей на місце», – каже чиновник.

Крім того, Святослав Кравчук має зауваження і до ДАІ.

«Машини заїжджають куди хочуть, ніхто не дивиться. Дороги зробили для машин, а для людей практично нічого не залишається. Бо вони забрали дороги, тротуари. І сьогодні людям нема де пройти. Все заставлено машинами. І їздять, де хочуть. Я дуже прошу в ДАІ, візьміться за ці речі», – зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з себе!вся твоя "карєра " то ...що ви з того міста зробили..як ти бачиш хто де що розпиває? затоновані стікло дорогого авто,забор трьохметровий з охороною..діти пристрояні ,зять..все моралізуєм..повелося в вас з часів кривицьких-про насіння,алкоголь на випускних,сміття офігевших лучан...а "рішажєм" як рішали при тих..тількі откати побільше і подальше шлем..
Відповісти
Кравчук все це говорить на протязі останніх двадцяти років... Демагог і хапуга.
Відповісти
Самі-ж розвели срач, а тепер роблять вигляд що героїчно з ним борються! Де наш фонтан, де дерева в тіні яких можна було посидіти в спеку біля фонтану, парк на базар схожий, і т.д. СОРОМ ВАМ !!!
Відповісти
Останні новини
Людей треба ставити на місце, – заступник мера Луцька
23 липень, 2013, 17:00