Що необхідно врахувати в процесі вибору і покупки 3-кімнатної квартири*

Що необхідно врахувати в процесі вибору і покупки 3-кімнатної квартири*
Купівля будь-якої нерухомості - серйозна робота. Перед придбанням потрібно перевірити працездатність комунікацій в будинку, специфіку інфраструктури району та багато іншого. Що може бути складного при покупці квартири? Варто враховувати кілька нюансів, про які ми і поговоримо.

Як вибирати квартиру

Проводити огляд житлоплощі перед покупкою потрібно днем. Це дозволить краще побачити приміщення всередині, вивчити інфраструктуру. Також рекомендується вибирати будній день. Так буде простіше оцінити рівень шуму з вулиці.

Денний огляд дозволяє побачити розташування вікон до сонця. Якщо ж у вікна зовсім не потрапляє сонячне світло, то квартиру доведеться добре опалювати, а на це потрібні додаткові кошти. При можливості варто ще прогулятися по вулиці і ознайомитися з розташуванням об'єктів інфраструктури.

У сусідів можна дізнатися про особливості проживання в районі. Як працюють комунікації, як подають опалення і гарячу воду, як ходить громадський транспорт, які в середньому ціни та інше. На підставі отриманої інформації можна попросити продавця коригувати вартість квартири. Якщо у вас у власності є автомобіль, то слід дізнатися про місцезнаходження найближчої автостоянки.

При покупці квартири в старому будинку, можливо, буде потрібно провести заміну трубопроводу, електропроводки, газової магістралі і опалювальної системи. Буває так, що господарі роблять перед продажем квартири косметичний ремонт. В результаті все приміщення виглядають добре, і покупець навіть не може подумати, що у квартирі є серйозні проблеми. Варто перевірити якість комунікацій і при необхідності провести їх ремонт або заміну.

А де можна знайти пропозиції про продаж нерухомості від забудовника в своєму місті, зокрема, в Одесі? Відвідайте сайт https://rem.ua/prodazha-kvartir-trehkomnatnye-odessa, щоб ознайомитися з усіма пропозиціями. Гарантований великий вибір нерухомості біля моря: новобудови, вторинний ринок.

Чому варто купити трикімнатну квартиру

• Їх купують великі сім'ї, щоб у батьків і дітей було досить особистого простору;
• Іноді 3-кімнатні квартири вибирають і самотні люди з розрахунком на подальшу здачу в оренду покімнатно. З підселення мешканців в одну або в дві вільні кімнати, можна отримати вагому прибавку до свого бюджету;
• Жителі курортних зон купують велику нерухомість для здачі в літній період сім'ям туристів з усієї країни.

Як видно, користі з 3-кімнатних квартир чимало при грамотному підході. Але при покупці пам'ятайте, що у виборі нерухомості важливий безпосередній контакт. Покупцеві необхідно придивитись до стін і стелі в квартирі на предмет якісної обробки. Можливо, десь є свіжа фарба, якою будівельники хотіли приховати недоліки. Якщо на трубах свіжа фарба, то це теж може бути ознакою, що попередній власник намагався приховати дефекти.

Всі комунікації варто також оглянути, перевірити стан кранів, вимикачів. Рекомендується заглянути під килими і перевірити якість покриття підлоги, так як воно може бути гнилим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що необхідно врахувати в процесі вибору і покупки 3-кімнатної квартири*
20 жовтень, 2020, 09:00