У Києві відбувся фестиваль фарб. ВІДЕО

У Києві відбувся фестиваль фарб. ВІДЕО
В українській столиці вперше відбувся фестиваль фарб – традиційне індійське свято, під час якого учасники розмальовують один одного.

Декілька тонн індійської фарби, гучна музика і понад 500 охочих розфарбувати один одного – так свято з Індії увірвалося до Києва, ‒ пише ТВі.

Кожен учасник міг відчути себе художником і полотном водночас та влаштувати справжнісіньке кольорове шаленство. Щоб прикрасити стадіон всіма кольорами веселки, із Індії привезли кілька тонн сухої фарби.

І хоча, щоб отримати один набір фарби, слід було вистояти у довжелезній черзі, це не псувало відвідувачам настрій.

В Україні фестиваль фарб проводять вперше. Організатори кажуть, що ідея проведення фестивалю виникла спонтанно, у компанії близьких друзів.

«Одна з наших подруг приїхала з Індії, 2 роки вона там пожила. Розповіла, показала фотографії, відео з такого заходу. Насправді ми нічого такого не святкуємо, не пропагуєм, просто покидаємося фарбами , посиплемо один одного, потанцюємо, і все», – розповів організатор фестивалю Леонард Григор’єв.

Більше про походження та історію свята знають етнічні індійці, які також прийшли на свято. Гирдхарій пропонував людям індійські страви по 10 гривень за порцію.

«Це свято, коли одна природа відходить, друга приходить, називається Сандикал. Свято нас вчить, щоб ми змінювали життя, як різний світ, такі ж різні й ми. Як блищить світло, так у нашому житті мусить все блистіти», – каже Гирдхарій.

Організатори впевнені, що свято фарб обов’язково приживеться в Україні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві відбувся фестиваль фарб. ВІДЕО
23 липень, 2013, 18:07