Ігор Щербан: програма Work and Travel у Луцьку*

Ігор Щербан: програма Work and Travel у Луцьку*
Якщо ви чули від багатьох своїх друзів, що зарано записуватися в програму Work and Travel у Луцьку, ми підготували 5 причин, які спростовують цей «студентський міф». Можливо, ви чули від кількох друзів слова «Чекаю появлення нових вакансій» або «у мене є час записатись участь після екзаменів», тому ми приводимо нижче декілька переконливих аргументів, які змусять Вам двічи подумати.

Реєстрація Work and Travel у Луцьку тут.

По мірі того, як ви реєструєтесь швидше, ціна програми стає нижче, тому що вона збільшується в час піку сезону набора студентів для літньої роботи та подорожі у США, затрати змінюються, і ми думаємо, що легше просто тримати ці додаткові гроші в карманах.

Work and Travel 2021 студентам у Луцьку

Оскільки ми цінимо справедливість, ми працюємо за принципом «першим прийшов - першим обслуговуванням»! Самі високооплачувані робочі місця закінчуються швидше, чим круасани, в ресторанному дворіку біля офісу нашої компанії. Якщо Ви зареєструєтесь якомога швидше, Ви можете вибрати почасову добре оплачувану роботу та вибрати бажаємо місце, переконавшись, що Ви отримуєте більше пропозицій. Перегляньте у нас на сайті деякі варіанти, що стосуються роботодавців (перелічіть більше, є більше 140 вакансій, зателефонуйте нам в офіс компнії FLeaders по Work and Travel, щоб дізнатися більше про всіх із них).

Work and Travel у Луцьку



Чем швидше ви подаєте заявку на учачть, тим простіше буде формувати документи, вибирати працедавця та проводити з ним співбесідування. Завдяки цьому у вас буде більше часу, щоб сконцентруватися на заліках, які кожного року преподносять нові сюрпризи. Кожен цент має значення, тому ми радимо Вам зареєструватися на програму, щоб ви могли якнайшвидше "закінчите з бюрократію", від якої всі тікаюсь, і в своєчас отримати свій білет на літак, з яким ми допоможемо вам, незалежно від того, наскільки ви швідкі та рішучі!

Ще одна важлива причина для реєстрації зараз - «Зима наближається!». Уявіть собі, що через кілька місяців Ви опинитесь на теплому пляжі Каліфорнії чи Флориди з холодним мохітом у руці, думаючи про холодну і сурову погоду, від якої хочеться втікти.

Для реєстрації у програмі Work and Travel, вам необхідно зробити наступні кроки

1. РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА. Участь у програмі Work and Travel починається з заповнення реєстраційної форми, після чого один з наших колег зв'яжеться з Вами як можна швидше, щоб отримати всю необхідну інформацію.
2. ДОКУМЕНТИ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ - Вам потрібен тільки студентський квиток так копія паспорту, який повинен бути затверджений протягом поточного навчального року у Вашому Вузі. У нас немає реєстраційного внеску.
3. ОНЛАЙН-АККАУНТ - ми відкриємо Вам заявку на участь в програмі Work and Travel. У нас Ви зможете легко відстежувати статус вашої заяви на дозвіл на роботу. Увага! Для заповнення анкети необхідний паспорт. Якщо у вас його немає, прийміть необхідні заходи для його отримання!
4. Моделювання ІНТЕРВ'Ю - ви проведете імітацію співбесіди англійською мовою з одним з наших колег, щоб звикнути до атмосфери інтерв'ю.

Оформлення Work and Travel у Луцьку


5. ВИБЕРІТЬ ВАКАНСІЮ - після того, як Ви вивчите наш список вакансій, ви можете подати заявку самостійно, якщо спонсором вашої програми є наш партнер в США. Якщо ви зареєструвалися у спонсора номер 2 нашого, після того, як ви вирішили, на яку роботу ви хочете дати інтерв'ю, вам просто потрібно зв'язатися зі своїм консультантом FLeaders по Work and Travel, щоб заповнити заявку. У статті «Як вибрати район і роботодавця» ви знайдете більш детальну інформацію та поради з цього приводу.
6. ІНТЕРВ'Ю З РОБОТОДАВЦЕМ - співбесіда з роботодавцем проводиться по Zoom відео або при особистій зустрічі з американськими роботодавцями. Про обох варіантах співбесід вам повідомлять заздалегідь. Як і на будь-якому іншому співбесіді, ви повинні з'явитися вчасно, красиво одягнутися, посміхнутися і знати всю інформацію про вакансії, на яку ви претендуєте. Ми рекомендуємо вам максимально розслабитися, залишити емоції позаду і бути впевненим в своїх силах.
7. ПІДПИШІТЬ КОНТРАКТ + РОЗМІЩЕННЯ - Як тільки ви отримаєте важливу новину про те, що вас взяли на вакансію, ви отримаєте контракт до свого облікового запису програми, щоб підписати його. Також після співбесіди ви повинні зв'язатися з роботодавцем, щоб уточнити деталі вашого проживання. Якщо роботодавець не пропонує Вам житло, він допоможе вам його знайти.
8. ДОКУМЕНТИ ДЛЯ РОБОЧОЇ ЛІЦЕНЗІЇ - для того, щоб поїхати в Штати з усіма потрібними документами, Вам необхідний дозвіл на роботу (DS-2019), а для його видачі ви повинні надіслати нам відскановану копію / фото паспорта, судимості, студентське посвідчення і медичне свідоцтво про те, що ви придатні для роботи і здорові. Ви також отримаєте медичну страховку.
9. АВІАКВИТОК - Поряд з процесом видачі дозволу ми також займаємося квитками на літак, на які в рамках програми Work and Travel ви отримаєте спеціальні пропозиції. Чим швидше його куплять, тим нижче ціни, а в разі відмови у візовому співбесіді ви отримаєте всі гроші назад.
10. ВІЗОВЕ ІНТЕРВ'Ю - Складним кроком, з точки зору студента, є візову співбесіду, яке всіх лякає, але насправді зовсім не страшно. Інтерв'ю триває приблизно 3-4 хвилини. Дати співбесіди повідомить вам консультант FLeaders по роботі і поїздкам. Він також розповість вам, коли платити за співбесіду і як заповнювати форму DS-160 на веб-сайті посольства США в Україні.
ОТ І ВСЕ. Після співбесіди на візу вам більше нічого робити, крім як почати шукати місткий валізу, якщо у вас його ще немає, і озброїтися хорошою атмосферою для незабутнього літа

Партнер української компанії FLeaders, найбільший спонсор Work & Travel USA через Work And Travel. Стипендія призначена для студентів з малозабезпечених сімей, які хочуть поїхати влітку в Work and Travel і подати заявку на стипендію в Луцьку

Стипендія FLeaders для Ворк & Тревел покриває:

• Вартість програми Work & Travel в США
• Плата за роботу
• Страхування подорожей
• Імміграційний збір SEVIS S.U.A.
• Візовий збір в США (оплачується самостійно)
• Допомога в розміщенні, що надається приймаючим роботодавцем в США
• Швидкі транспортні витрати (міжнародні та внутрішні рейси)
• 500 доларів США на випадок подій і дорожніх витрат до першої зарплати

Стипендія Work and Travel в Луцьку - це соціальна стипендія. Крім мінімальних вимог для участі в програмі Work and Travel, кандидати повинні прагнути розвиватися як громадянин світу і мати високий рівень англійської мови. У той же час вони повинні бути відповідальними, чуйними і гнучкими.

Процесс вибору переможця:

Це виборчий і конкурентний процес. FLeaders Work and Travel в Луцьку висуне двох кандидатів, а наш партнер в США підтвердить кандидатів і стипендіатів-бенефіціарів.

Необходимі документи для реєгистрації:

• оновлене резюме
• Форма зарахування на стипендію
• Копія паспорта, студентського і заліковки

Крайній термін подачі документів в Луцьку для доступу до стипендій FLeaders - 15 грудня, а до 15 січня будуть обрані переможці. Ми чекаємо вас в офісах FLeaders в Україні, щоб поговорити з консультантом по роботі і подорожам про можливості зарахування та фінансування! Реєстрація до 25-го грудня по 1-му етапу і до весни 2021 по другому етапу оформлення.
• Вартість W & T в Луцьку: $ 1750. (в грн еквіваленті)
• Агенція Ворк Тревел у Луцьку: компанія FLeaders

Оформлення Work and Travel у Луцьку

Освітня Агенція FLeaders
Тел.: +38(050)786-55-50 (Telegram або Viber)



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.