У луцькому садочку мерзнуть діти. ВІДЕО

У луцькому садочку мерзнуть діти. ВІДЕО
У групах луцького закладу дошкільної освіти №24 - холодно. За словами директорки закладу Галини Штаній, влітку в закладі провели модернізацію системи теплопостачання.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

На холод у групах та спальнях дитсадка скаржаться батьки дошкільнят. Як розповіла Суспільному мама одного із вихованців дитсадка Ольга Грилюк, її син почав хворіти: "спершу почав син жалітися, що його холодно і мерзнуть коліна, не хоче йти у садок. Я подивилася – закутані вихователі, попросила скинути температуру +15,у мене був шок".

У закладі сьогодні від 16 до 22 градусів у різних приміщеннях, - розповіла директорка закладу Галина Штаній. Говорить: холодно зазвичай у понеділок після вихідних. "Ми попросили у батьки обігрівачі торік – поставили, цього року обігрівач зберігся, включають знову", - розповіла директорка.

Цього року у садку встановили індивідуальний тепловий пункт. Його обслуговує підприємство зі столиці. Суспільне зв’язалося з представником телефоном. "Треба міняти трубопровідну арматуру, бо неможливо відрегулювати, щоб на певні класи йшло тепло. Регулювання там не здійснюється. Як почали йти скарги, клапан відкрито на максимум" - розповів Валентин Древинський.

Дитсадок мають обстежити тепловики та спеціалісти з міського управління освіти, - розповіла начальниця Зіновія Лещенко. Каже: в ДНЗ замінять труби та батареї, але роботи планують провести в наступному році. Гроші на це закладуть у бюджеті Луцької громади. Скільки це вартуватиме наразі невідомо.

В ДКП "Луцьктепло" кажуть, що до ремонту збільшать подачу тепла до дитсадка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми також ходимо у цей садочок, і менший і старша ходила . Завжди були проблеми з теплом. І ніколи НІКОЛИ не дозволяли ставити там обігрівачі, хоч батьки і просили. Ти більше зараз з груп позабирали всі килими і діти босячком стоять коли переодягаються на сон. Це просто жах! Директору просто всеодно на наших дітей
Відповісти
От Плрошенко клятий,взяв тепло відключив дітям,фошизд
Відповісти
київська фірма обслуговує луцький садок
Відповісти