Суд призупинив демонтаж літнього майданчика ресторану «Вогнем і мечем»

Суд призупинив демонтаж літнього майданчика ресторану «Вогнем і мечем»
Через початок судового провадження щодо законності розміщення літнього кафе біля ресторану «Вогнем і мечем» суд призупинив демонтаж кафе.

Питання про демонтаж з розгляду міської ради зняли за ініціативою члена виконкому Михайла Щура. Той повідомив, що у справі нині є ухвала суду від 23 липня.

Відповідно до проекту рішення, виконавчий комітет повинен був припинити дію погодження розміщення та функціонування тимчасової споруди (літнього торгового майданчика) підприємця Серватович Б.В. на вулиці Конякіна,25б.

Втім, у зв’язку з тим, що провадження по справі відкрили, суд виніс ухвалу про зупинення рішення міської ради, яке задовольнило подання прокурора і скасувало рішення виконкому про розміщення літнього майданчика.

Нагадаємо, що позиція прокуратури зводилася до того, що в процесі будівництва були порушення.

Ухвалу Луцький міськрайонний суд виніс учора, 23 липня. Тому виконком не міг заслуховувати рішення, оскільки в його основі лежало рішення міської ради, що зупинене ухвалою суду.

Як повідомлялося раніше, деякі депутати Луцької міської ради вважають, що Луцька міська рада прийняла рішення з порушенням процедури голосування. Підприємець, що володіє кафе не розділяє позицію прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд призупинив демонтаж літнього майданчика ресторану «Вогнем і мечем»
24 липень, 2013, 14:43