Оптимізація товарів на дошках оголошень*

Оптимізація товарів на дошках оголошень*
Продавати свої товари через інтернет тепер куди простіше, бо у мережі існує купа дошок оголошень з великим потоком можливих клієнтів. Ваше завдання правильно оцінити можливості дошки оголошень і зробити все, аби ваші пропозиції виділялися на фоні інших. По-правильному це назвати оптимізація товарів, і завдання це не з самих простих, так як треба мати досвід або велике бажання і терпіння. Якщо у вас багато товарів для продажу, то оптимізувати кожне буде непросто, особливо якщо це недорогі товари з невеликою націнкою. Зверніть увагу, що рекламувати кожний товар буде невигідно, бо ціна реклами може бути вищою ніж націнка на нього, тому пройдіться по списку товарів і купуйте рекламні послуги на найдорожчі і вигідніші варіанти. Також якщо можливий клієнт цікавиться товаром, то радимо направляти його на інші ваші пропозиції. Для цього розробники більшості дошок оголошень під даними продавця додають кнопку “Показати всі оголошення”.

Кожен потенційний покупець перед тим яз зробити покупку хоче бути впевненим, що продавець є відповідальною та перевіреною особою. Особливо це стосується дошки оголошень, де продавати товар можуть абсолютно всі. І тому важливим буде максимально показати клієнту, хто ви і чому вам треба довіряти. У багатьох випадках покупка здійснюється коли покупець знає у кого купує товар. Якщо дошка не дозволяє оформити інформацію про себе, вказати свої переваги і данні можна в описі до товару. Можливо ви працюєте достатньо довго і маєте свій онлайн магазин, торгову точку в офлайн, можливо маєте добрі відгуки від клієнтів. Дайте користувачу цю інформацію і лояльність до вашого товару значно підвищиться.

Також якщо ви хочете оптимізувати товари, рекомендується викладати на одній сторінці одну групу товарів. Тобто, неправильно буде продавати через одну сторінку товари для дітей, особисті речі, одяг. Ви повинні показати клієнту, що спеціалізуєтесь на певній сфері в можете запропонувати асортимент потрібної категорії. Якщо ви продаєте товари в декількох різних напрямках, рекомендується зареєструвати відповідну кількість сторінок.

Також важливим моментом в оптимізації оголошення є надання повної інформації для покупця. Якщо правила дошки оголошень це дозволяють, залиште додаткові контакти, можливо це буде Вайбер, інший номер телефону, ваша особиста сторінка або сайт. При спілкуванні з клієнтом враховуйте його позицію, старайтесь домовитись та наголошуйте на своїх перевагах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оптимізація товарів на дошках оголошень*
27 листопад, 2020, 11:21