Як жителям новоприєднаних до Луцька громад отримати пільгові е-квитки. ВІДЕО

Як жителям новоприєднаних до Луцька громад отримати пільгові е-квитки. ВІДЕО
Сотню електронних квитків вже отримали пільговики із територіальних громад, які приєдналися до Луцької міської ОТГ. Картки почали видавати з 2 грудня.

Як розповів Суспільному начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов, е-квитки для волинян-пільговиків, які проживають у громадах, що приєдналися до Луцької ОТГ, видають на вулиці Лесі Українки, 16а.

Нагадаємо, до Луцької міської тергромади приєдналися Заборольська, Жидичинська, Княгининівська ТГ та Іванчицівська сільська рада.

Для учнів шкіл, які діють в приєднаних громадах, електронні квитки оформлюватимуть онлайн. "Розіслали листи директорам шкіл, де розписали, яким чином це виготовлення буде проходити для учнів", - каже Володимир Степанов.

Пільговики ж повинні приїжджати самостійно до відділу обслуговування у Луцьку.

Для оформлення електронного квитка із собою пенсіонери та інші пільгові категорії населення повинні мати паспорт, ідентифікаційний код і посвідчення, що дає право на пільгу, - розповідає менеджерка підприємства "Сіті кард систем" Вікторія Мірчук.

З її слів, від початку роботи безготівкової оплати проїзду у міському громадському транспорті Луцька, що відбулося рік тому, видали 80 тисяч пільгових квитків, із яких 30 тисяч - для учнів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як жителям новоприєднаних до Луцька громад отримати пільгові е-квитки. ВІДЕО
04 грудень, 2020, 14:45