Пора утеплятися: актуальні моделі пуховиків для чоловіків у 2021 році *

Останні кілька років тренди приємно дивують. Їх можна назвати адаптивними. Незважаючи на віяння моди, кожен знаходить щось комфортне для себе. Великий вибір є як у жінок, так і у чоловіків. Можна залишатися самим собою і одночасно бути в тренді.

Багато публікацій про моду створені для жіночої аудиторії, але ж чоловіки теж хочуть виглядати стильно і йти в ногу з часом. Напередодні шопінгу багато хлопців дивляться фото актуальних речей. Скоро зима, тому далі ви дізнаєтеся про моделях трендових чоловічих пуховиків. Пора купити нову верхній одяг, читайте про новинки майбутнього холодного сезону.


Коротко про головне

Чоловічі брендовые пуховики 2021 року дозволяють бути самим собою і виділятися. Актуальна сьогодні верхній одяг робить свого власника ефектним не за рахунок яскравої забарвлення, а завдяки стильному фасону. Модні експерти настійно рекомендують відмовитися від покупки червоного, жовтого, помаранчевого і будь-якого іншого яскравого пуховика. В тренді глибокий чорний колір і всі відтінки коричневого. Це дуже подобається більшості! Темний пуховик - це практично і універсально. Сміливо вибирайте модель будь-якого коричневого відтінку: від насиченого шоколадного до карамельного.
Придивіться до позицій з:

креативними дизайнерськими елементами;

декором;

якісної помітною фурнітурою;

дорогим оздобленням.

Вже є в продажу пуховики на будь-який випадок: подовжені - для ділових і кежуал-образів, короткі - під спортивний стиль.

Незаперечні хіти 2021 року

Модна публіка, яка відвідує покази відомих світових дизайнерів, виділила кілька актуальних моделей пуховиків. Це протилежності, які не мають нічого спільного між собою. Перший варіант створений для ділових чоловіків і хлопців, які люблять класику і цінують комфорт. Йдеться про довгі моделі. Вироби нижче колін виглядають елегантно і молодіжно, при цьому відмінно захищають від холоду переважну частину тіла.

Інший хіт 2021 року - дуже короткі куртки. Ці пуховики захищають тільки верхню частину тіла і стають вибором сміливих представників чоловічої статі. Укорочені куртки включають в кежуал- і спортивний спосіб, дизайнери також сміливо комбінують їх з класичним одягом. Як вони виглядають, дивіться на Lanvin і Burberry Prorsum.

Не проходьте повз жилетів. Вироби без рукавів з пуховою наповнювачем - знахідка для автомобілістів і любителів спортивного стилю. Багатошарові образи не втратили актуальності, тільки зміцнилися. Теплі жилетки на зиму недавно випустила компанія «Монклер».

Нестандартні дизайнерські «фішки»

Наступні моделі пуховиків сподобаються чоловікам, які не уявляють свого життя без косухи. У нових колекціях верхнього одягу є позиції з асиметричною застібкою. Незвичайне розміщення блискавки відразу вносить корективи. Асиметрична застібка не менше зручна традиційного аналога, але образ виходить таким, що запам'ятовується і модним.
До нестандартних дизайнерським прийомам також відносять комбінування декількох фактур або відтінків. Фахівці світу моди сміливо поєднуються абсолютно різні тканини, при цьому річ виходить ексклюзивною, відмінною по дизайну і іншим параметрам. Моделі, виконані з декількох матеріалів, - тренд 2021 року. Приклад поєднання, взятий з останніх показів мод, - нейлон + кашемір + букле. Вставки з натуральної або екошкіри вітаються!

Джерело: pirkl.ua



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.