На Волині 3 родини 10 років просять відремонтувати дірявий дах. ВІДЕО

На Волині 3 родини 10 років просять відремонтувати дірявий дах. ВІДЕО
У Ківерцях три родини майже десять років просять владу відремонтувати дірявий дах у їхньому будинку. Звертаються до міської ради, адже самотужки ремонт зробити не можуть.

Про це Суспільному розповіла мешканка однієї з квартир, пенсіонерка Ірина Кондрова.

Жінка понад тридцять років живе у будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Ківерцях. Разом із нею в будинку мають квартири ще дві сім’ї.

Пенсіонерка каже: стеля в її помешканні протікає в усіх кімнатах. За допомогою люди зверталися до комунальників, однак досі безрезультатно.

По-сусідству мешкає і Марія Кавка, у якої покрівля квартири теж дірява. Квартира у волинянки не приватизована. З її слів, будинок перебуває у комунальній власності, тому неодноразово зверталися за допомогою до міськради.

Як розповів начальник Ківерцівського житлово-комунального господарства Богдан Крупник, матеріал для перекриття даху закупили чотири роки тому. Додає: перекривати покрівлю не входить у їхні обов’язки, адже міська рада капітальним ремонтом не займається.

Зі слів Богдана Крупника, із мешканцями будинку була домовленість: міська рада закупляє матеріал, а перекриття даху проводять самі мешканці. Каже: на це виділили по 22 тисячі гривень, тобто по 200 листків шиферу на кожен будинок.

Зі слів новообраного Ківерцівського міського голови Олександра Ковальчука, до нього мешканці будинку на Воїнів-Інтернаціоналістів ще не зверталися. Каже: проблему можна вирішити через співфінансування за системою 50/50.

Міський голова пообіцяв: найближчими днями будинок оглянуть представники міськради та комунальних служб.

Як розповіла мешканка будинку Ірина Кондрова, на другий день після зніманням з міської ради до них ніхто не приходив.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наша влада сліпа і глуха! а вибори приходять чудо стається всіх чує і бачит! а як діло доходить до тюрми то і серце і голова больна
Відповісти
Народ, ви що в сосну гребанулись? Блін, 10років чекати, та той будинок вже 10разів мав завалитись. Майте совість зробіть самі... Тррба було Жгутова просити той був легким може вам шифер і прибив би, а Ковальчука я б на кришу не пускав та певно з 110кг.
Відповісти
Останні новини
На Волині 3 родини 10 років просять відремонтувати дірявий дах. ВІДЕО
04 грудень, 2020, 19:40