«Яєчний хуліган», щоб пом'якшити покарання, домовився з прокурором

«Яєчний хуліган», щоб пом'якшити покарання, домовився з прокурором
Іван Шемета з Запоріжжя, який вчинив "яєчний теракт" в Луцьку, щоб зменшити покарання домовився з прокураторою.

Про це йдеться в вироку Луцького міськрайонного суду, опублікованому Єдиному державному реєстрі державних судових рішень.

Нагадаємо, хлопцеві за те, що він розчавив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського 14 липня в Луцьку, присудили рік "умовного" ув'язнення.

Згідно з текстом вироку, під час досудового провадження підсудний та прокурор 16 липня уклали угоду про визнання винуватості.

"Згідно з угодою сторонами погоджена кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.296 КК України, сторони погоджуються на об'єм визнання вини обвинуваченим, наявність пом'якшуючих покарання обставин. Сторонами узгоджено, що при затвердженні угоди ОСОБА_3 буде призначено покарання за ч.1 ст.296 КК України у межах санкції статті - у виді 1 року обмеження волі, з застосування ст.75 КК України та визначення іспитового строку - 1 рік", - йдеться в документі.

Також в судовому вироку вказано, що Іван Шемета підписав угоду та визнав себе винуватим добровільно, тобто підписання угоди не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Яєчний хуліган», щоб пом'якшити покарання, домовився з прокурором
24 липень, 2013, 15:59