У волинську лікарню купили додаткове медичне обладнання для боротьби з Covid-19

У волинську лікарню купили додаткове медичне обладнання для боротьби з Covid-19
У КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” придбали сучасний апарат штучної вентиляції легень та 20 концентраторів кисню.

Про це повідомляє мерія Володимира.

Обладнання закупили за кошти державного бюджету, що надійшли у вигляді цільової субвенції в сумі 1 мільйон 850 тисяч гривень.

Фінансування виділили згідно з урядовою постановою №1099 від 11.01.2020 “Про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У лікарнях на Волині збільшили кількість ліжок для хворих на коронавірус

Отриману суму використають на забезпечення подання кисню до ліжок закладу охорони здоров’я, де надається стаціонарна медична допомога пацієнтам, захворілих коронавірусом.

Як раніше зазначали, на сьогодні у КП “Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання” для лікування хворих з COVID-19 розгорнули 80 ліжок. Задля боротьби з коронавірусом з медичного персоналу задіяли 120 осіб.

У медичному закладі є 68 кисневих точок та 14 апаратів ШВЛ, 6 з яких використовуватимуть для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.