Сертифіковані зламостійкі двері від виробника*

Сертифіковані зламостійкі двері від виробника*
Надійні двері - ваша впевненість у безпеці і збереження майна. Сертифікація кращий показник надійності і критерію вибору, нижче ви дізнаєтеся докладніше про класи взломостійкості, а зараз ви можете перейти на сайт виробника, минаючи посередників: купити бронедвері сертифіковані у виробника

Інформація про компанію IDEAL


Українська комерційна компанія, працює з 1999 року, виробництво і представництво розташовані в місті Київ. 1 з 6 виробників, чиї бронедвері сертифіковані і відповідають європейськиму стандарту ENV 1627:2014 року, виготовляються різні моделі 2-6 класу взломостійкості).


Найбільш популярні - броньовані двері 3 класу, їх продають за ціною від 21700 гривень (еквівалентно 768$, за курсом НБУ на 08 грудня 2020 року - 28,24 за 1 $). Ціна орієнтовна і коригується для кожного замовника індивідуально, вартість доставки і монтажу рахується окремо.

Класи взломостійкості


Європейський стандарт ENV 1627 і наш український ДСТУ ENV 1627:2014 описує класи взломостійкості для дверей, вікон, грат і жалюзі. Виділяють 6 класів, де кожен наступний включає інструменти та дії попередніх, а час на злом вказується як операційне та максимальне:

Перший: Досить легко вибиваються із застосуванням фізичної сили, без інструментів.
Другий: Спроба злому здійснюється популярними підручними інструментами, такими як викрутка, пасатижі, клини та ін .; 3 і 15 хвилин.
Третій: Для злому додатково використовують лом; 5 і 20 хвилин.
Четвертий: Для розтину двері використовуються вже інструмент по серйозніше - сокиру, молоток, акумуляторна дрель і стамеска; 10 і 30 хвилин.
П'ятий: Для злому зловмисником також використовується дриль, електролобзик, болгарка з кругом ⌀125 мм. та ін.; 15 і 40 хвилин.
Шостий: Найвищий захист, застосовуються всі перераховані інструменти, а коло в болгарки ⌀230 мм .; 20 і 50 хвилин.
Як правило для квартир і приватних будинків досить 3-4 класу, 1-2 немає сенсу розглядати, а 5-6 для серйозного захисту - їх замовляють фінансові компанії, заможні клієнти.


Як обрати броньовані двері


Почнемо з того, що якісні металеві бронедвері вхідні стоять в рази дорожче, ніж стандартні, які можна знайти в будь-якому магазині за ціною 200-500 $. Потрібно значно більше металу, висока трудомісткість і витрати на сертифікацію і інтелектуальні напрацювання.

Вибирайте 3 клас і поліпшеними замками, ніж ті, що в базовій комплектації. Купуйте тільки у виробника, перевіряйте наявність сертифікату.

Якщо не можете відразу оплатити всю вартість, краще візьміть в кредит. Економія буде вартувати куди більше, після пограбування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.