Сервіс спеціалізованого транспортного порталу*

Сервіс спеціалізованого транспортного порталу*
Полегшити пошук машини відповідних параметрів для перевезення багажу, а також забезпечити повну завантаженість роботою власників транспортних засобів, що спеціалізуються на вантажоперевезеннях можна, скориставшись бізнес інструментом на https://degruz.com/gruz/9908-kiev_10165-9908-ivano_frankovsk_10133-0-0-0-0-0-0-0. Його функціонал дозволяє вирішити завдання зацікавлених один в одному сторін - перевізників та осіб, які потребують їх сервісі.

Про портал


Для активних учасників сфери логістики, для осіб, які одноразово користуються сервісом вантажоперевезень, а також для тих автовласників, які їдуть по своїм справам по маршруту і бажають паралельно підробити, був розроблений сайт-агрегатор пропозицій. Його користувачі - суб'єкти господарювання, які спеціалізуються на транспортуванні вантажів або забезпечують доставку своєї продукції після продажу клієнтам. Зі статусом споживача послуг можна зареєструватися представникам бізнесу або приватним особам.

Сутність спеціалізованого сервісу полягає в інформуванні зацікавлених учасників. Заявити про наявність вільної машини для вантажоперевезення можна, внісши її в базу даних в розділі «додати транспорт». Для клієнтів, які не бажають шукати в ресурсах порталу підходящі пропозиції, передбачений розділ «додати вантаж». Цим функціоналом часто користуються суб'єкти господарювання, яким потрібні постійні послуги. Якщо водій визначає, що параметри вантажу дозволяють йому надати послугу, то він зв'язується по каналу зворотного зв'язку з власником багажу і домовляється про сервіс.

Переваги транспортного порталу


Суб'єкти, які постійно користуються сервісом транспортного порталу відзначають такі його переваги, як:

економія часу на пошук пропозицій ввиду можливості ознайомлення з ними онлайн на одному порталі;
інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту;
багатофункціональність особистого кабінету;
поновлення даних на сайті в режимі онлайн;
впроваджена система відстеження доброчесності користувачів.


Транспортний портал є інформаційною базою актуальних пропозицій сервісу вільного транспорту і вантажів для перевезення. Оновлювання ресурсу в режимі реального часу приносять користувачам економічну вигоду і сприяють придбанню перспективних партнерів і отриманню послуг на відповідних під особисті критерії та обставини умовах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.