Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Худинець

Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Худинець
Анастасія Худинець, 18 років, студентка

Піком популярності гранжевого стилю в одязі була середина 90-тих років. Коли головні світові подіуми захопили моделі у порваних, потертих, і здавалося б навіть зношених речах. Насправді такий вигляд речам створювали штучно, а порвані джинси та майки були останнім хітом моди.

Ми помітили в Анастасії виразні ознаки цього стилю: порвані на колінах джинси, приглушених кольорів черевики і футболка. Відсутність на одязі стразів і блискіток, які є характерними гламуру і не вітаються у гранжі. Тож, сьогодні Анастасія чергова героїня нашої рубрики і перша представниця цього стилю.

"У Луцьку найчастіше купую речі на секонд-хенді. Інколи заходжу в магазини Broadway, Colin's та Cropp. Коли є можливість шукаю речі в інших містах.

По одяг ходжу принаймні раз на тиждень. На успішні покупки більше щастить, якщо я випадково заходжу в магазин і не сплановую свій шопінг.

В одязі ціную комфорт та якість. З брендового одягу подобаються: футболки Pull&Bear, кеди Converse, черевики Dr. Martens, джинси Levi's. Серед взуття найчастіше одягаю черевики Dr. Martens на низькій ході. Вони зручні і майже до всього пасують.

Влітку на кожен день ношу легкі сукні або ж шорти і футболку. Сьогодні надворі досить мінлива погода, тому одягла джинси і куртку. До речі, перша дірка на коліні з'явилась випадково. Потім вирішила зробити другу, щоб були одинакові.

У мене немає улюбленої речі. Все, що я ношу мені подобається.
Аксесуарів майже не одягаю. Хиба, що кільце або браслет, який не буде кидатись в очі.

Найдешевша покупка - футболка з Девідом Боуї за гривню п'ятдесят. Найдорожча - черевики River Island, які я придбала у Львові за 700 гривень".

На фото:
Куртка - no name (з секонду), футболка - Pull&Bear, штани - Bershka, черевики - River Island.


Секрет оригінального стилю від Анастасії Худинець: "Одягайтесь так, як вам подобається".



ДУМКА ЕКСПЕРТА

Оцінює дизайнер одягу Ольга Шипелик:

Сергій Нескажу точно підмітив, що сьогоднішня героїня нашої рубрики одягається в стилі гранж. Про це свідчать абсолютно усі елементи одягу. Кольорова гама також відповідає обраному стилю.

Жодних блискучих тканин і тільки матові сірі, бежеві, коричневі та чорні. Анастасії варто пам’ятати, що гранж «любить» багатошарові комплекти, тому потрібно подбати про присутність хоча б чотирьох шарів в комплекті. Основою комплекту може стати всього лише одна оригінальна річ, що відрізняється складним кроєм, цікавим малюнком, незвичайною фактурою. В нашому випадку це - футболка від Pull&Bear, що дає можливість використовувати елементи з зовсім іншою фактурою або малюнком.

Все добре, але джинсова куртка світло-блакитного кольору виглядає одинокою і трохи «не з тієї опери». Як на мене, її було б добре замінити курткою або жилеткою темнішого кольору, а ще краще - в’язаним кардиганом з витягнутими нашивними кишенями та закоченими рукавами. Та все ж плюсів більше.

Гранж, як стиль одягу, ідеально пасує героїні через її руде волосся, що в’ється. І останнє, так хочеться, щоб героїня одягнула свої сонцезахисні окуляр, що так логічно завершить її образ.



Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА
Консультує дизайнер одягу Ольга ШИПЕЛИК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знову студентка((( тошнить!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
В Насті стиль " замухришки"
Відповісти
в десяточку сказано!
Відповісти
ти вважаєш себе кращою?
Відповісти
Найпоширеніша фраза рубрики з вуст людей
"У Луцьку найчастіше купую речі на секонд-хенді"

Нескажу - не пропагуй СЕКОНД ХЕНД!
Відповісти
Терпіти не можу секонд-хенд. Це ж наскільки треба себе не поважати, щоб нап"ялювати на себе це лахміття.
Відповісти
ну є і від брендів доволі таки жалюгідне лахміття...
Відповісти
Як правило так кажуть ті, хто кожного тижня там скуповується.
Відповісти
вдало підмітив)))
Відповісти
але ніхто не зізнається)
Відповісти
Я мала на увазі те, що якісь америкоси носили, шмаркалися, Бог зна де вешталися, а потім це лахміття сюди потрапляє. Навіть після сотого прання не вдягнула б то лахміття.
Відповісти
та будьте простіше! Незалежно від того кому і яке вбрання подобається - з секонду, базару, "предапорте" чи "откутюр", - людина лишається людиною, а одяг є шмаття. Стиль або є або нема;) А люд у всі часи вбирав на себе одяг а не бренди, як то сталось в останнє століття
Відповісти
Каждая статья по принципу "копировать/вставить"
Відповісти
Странно, что H&M не упомянули ))
Відповісти
У нього просто точка на старому ринку є
Відповісти
Куртка могла бути на пару розмірів більша, бо ця незастібнеться, ці штани вона одягає мабудь лежачи, окуляри кота базіліо в таку погоду недочого...
Відповісти
В обчем так ничо сибе))
Відповісти
Особисто мені подобається ця рубрика, дякую авторам. Настрій завжди піднімає. Загалом хороша дівчина. Зручно одягнута, нормально. Але ці дірки на колінах... Нащо джинси псувати? Правда, їй обтягуючі штани не треба часто носити: "шпарина" між кінцівками помітна, хоча може вона просто невдало стала.
Відповісти
а штани коли стіріла останній раз?
Відповісти
ой стірала
Відповісти
Взагалі-то прала :)
Відповісти
не дивлячись на те, подобається вона вам чи ні, але потрібно поважати людину. відловлюють собак безпритульних
Відповісти
напишіть якось про якогось дегенерата, який стильно одягається, тусується в золоті, пропиває останні мізки - всі будуть раді!
Відповісти
класна ідея! отам і справді самі стиляги міста та усієї області зібрались!))) "в душах пусто, а в карманах густо"((
Відповісти
нічого стильного , як на мене, в даній героїні немає.
Шукайте і обирайте дійсно стильних, і яскравих особистостей, такиих у Луцьку багатенько є.
Стиль Анастасії звичайний,схожий, або ж такий як і у багатьох попередніх героїв.
навіть не цікаво переглядати, увагу привертати повинен образ! а не суперечливі коментарі під ним
Відповісти
Все що написала - НЕ ФАКТ.
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Вік, а по вашому стиль що один? В сучасному світі стилів стільки є, що про існування багатьох ви навіть не здогадуєтесь. Є діловий, кежуал або повсякденний, панк і тд і перечислювати немає сенсу просто, бо їх безліч. Тому, не треба відносити дану героїню до свого стилю і свого бачення поняття "стиль"
Відповісти
повірте, стилів я багато знаю.)та й Анастасію до свого не можу відносити, тому що я не прибічник якогось одного .
який би стиль людина не обирала ,можна виглядати або ж стильно , або ж просто ,як більшість інших.
Відповісти
я, в принципі, можу погодитись, що вона виглядає дійсно як більшість інших в такому роді.
Відповісти
Дозвольте автору порадити поцікавитися думкою кількох людей при виборі персонажа рубрики. Бо ваш смак усі "завсідники" вашої рубрики уже вивчили назубок) Сміливіше!!!
Відповісти
шановна адміністрарія ВолиньПосту!
перестаньте постити статті рівня глибоких провінців. моло не в кожній з них розказують про купівлю одягу на секонд-хендах і це подається як норма. я вже не кажу про об"єктів публікацій - скучні та нецікаві дітки з явно вираженим форматом УНІСЕКС - не дівчина і не хлопець - ВОНО. тим більше що це реально ще діти.
давайте розглянемо справді стильних людей - їх у Луцьку достатньо.
давайте будемо вести пропаганду стиль життя в котрому люди купують речі не по ціні (читай дешевезні) по стилю, якості та особистому виборі.
ну і як фотограф скажу - приділяйте більше уваги тим фотографіям, котрі викладаєте на загальний огляд.

p.s. єдине поки що виключення - це матеріал про Ліну Гришко - дівчина справді виглядає дівчиною і є свій стиль.
Відповісти
вибачте за помилки.
Відповісти
секонд-хенд - це не завжди так як ви думаєте "ношені речі з під закордонних дуп". ВОНО??? ви трішки перегинаєте палку. і я повторюсь: стиль є не один! Ліна Гришко має свій стиль, даній героїні ближчий такий стиль. Але в кожної з дівчат він РІЗНИЙ. Таке враження, що тут повинні писати тільки про один стиль "клубний" чи там "мажорний". Чи якщо на пані Анастасії немає жодного крутого дорогого елементу, то вона вже не дійсно стильна? Маячня.
Відповісти
для не ношених є СТОК-магазини, а секонд то є секонд
Відповісти
так само, я думаю багато хто можливо і мав на увазі сток, але пишуть секонд.
Відповісти
))) можливо хтось мав на увазі зелене, але пише -червоне )))
все ж всім зрозуміло.
Відповісти
суть навіть не в тому, стильна вона чи ні, секонд чи сток. то таке. просто комусь подобається, комусь бридко, але треба, принаймні, поважати інших. ато вже ну дуже багато негативу виливається на людей, які просто погодились дати якісь коментарі та сфотографуватись.
Відповісти
а хто каже що на них виливається? я особисто пишу авторам ВолиньПосту, адже це їхня рубрика, їхній вибір героїв. дівчина тут дійсно нідочого. і в першу чергу саме вона має бути незадоволена ось такою подачею матеріалу.
Відповісти
я цю дівчину знаю і можу сказати, що їй просто по барабану) ну я більш чим впевнена, що це так. можливо те, що автори рубрики мають на меті не співпадає з тим, чого хочуть читачі. наприклад, ви хочете, щоб люди були прикладом для більшості, тобто не 18-річні, а вже свідомі люди. а автори просто показують лучан у всій красі.
Відповісти
Ваша знайма? Анастасія Ходунець дурить людей на ОЛХ(Сландо),продає ідеальні Мартінси,бере передплату,і висилає мотлох-якісь старезні кеди! Все можу підтвердити. Ось яка краса Луцьку. на жаль
Відповісти
не плутайте секнод і сток, якщо написано секонд - то значить це секонд.
звісно різні стилі є. але на показаних фотографіях це не стиль - це сцени з життя дівчини, вдягненої в один і той же одяг.
стиль передбачає різний одяг. попередні хлопчики теж були на диво
вдягнені в один і той же одяг - так де стиль?
Авторам раджу спробувати написати про дійсно гарних та стильних людей Луцька, наприклад: Сергій Ткачук, Лідія Грабінська, Андрій Котищук, Роман Хорзов, сім"я Бровіних т.д.
на ось таких треба рівнятись молоді - ці люди знають хто вони, знають що вони хочуть, реалізовують це у життя, стильно вдягаються, мають чудовий рівень освіти, начитані і т.д.
а ще що тут називають "стильний луцьк" - це мені, як лучанини, котрим себе вважаю - образливо і не варте уваги людей.
дякую
Відповісти
якби рубрика називалась "Реалізовані, освічені, досвідчені, дорослі, начитані, сформовані", тоді писали б про таких людей. а тут (помітила по коментарях) чекають дещо іншого.
Відповісти
А мені ця дівчина сподобалася. Вона гарна, і без "Губкі бантиком".

І рубрика нрмальна, головне - розвивати її в правильному напрямку.

А фрази що "секонд хенд як таке можна вдіти" і інші образи в сторону цих людей - мабуть пишуть наші "гламурні" люди, які гарно одягаються, і купують речі лише в фірмових магазинах..... і то на розпродажах.....і за кошти батьків чи "папіків".....а потім йдуть в Оперу показувати своє вбрання..... і то стараються пройти на халяву через знайомого охоронця в клубі.....або знову ж таки тратять батьківські Гроші.....
Відповісти
як мені близька ваша позиція. Якби тут написали про якусь людину, яка тусує по клубах і вся блистить за батьківські гроші, то певно всі коментарі були б типу "вау, оце дійсно стильно" і тд.
Відповісти
А ти сам-то в Опері не тусуєшся?
Відповісти
Назвати це тусовкою в клубі не можу, відвідую клуб 3 - 4 рази на місяць, і то щоб познайомитися з Дівчиною якоюсь..
Відповісти
якоюсь... не ті місця і, судячи з усього, не тих дівчат обираєш.
Відповісти
Дм, я на них одружуватися не збираюся.
Відповісти
А шо, разок-другий покохаєш і все - до побачення?
Відповісти
Дон Жуан, не завжди виходить "покохати" (якщо ти розумієш про що я =))
Відповісти
Дуже прикольно одягнена
Відповісти
ну це ж не стильно...
стильно- це по-іншому...усі практично сходяться, у даному випадку, на тому, що це звичайний повсякденний одяг...секнод-хенд...воно і без кометарів героїні видно, шо секонд хенд...від цього вона здається і ще більш потасканою (вибачте, але таке враження)
де ви бачили таких зайорзаних стиляг?
Відповісти
на героїні з секонду тільки куртка
хотів би я подивитись як одягаєшся ти
навчіться вже поважати смак інших людей,а не сидіти і тявкати
Відповісти
Ничего интересного. Может и стиль гранж, но пример не самый удачный.
Відповісти
Мода - це наука. Перш, ніж запроваджувати подібну рубрику варто було б прочитати кілька товстих книжок про моду, стиль, історію одягу. Поясню, що маю на увазі. Дівчину, одягнену у стилі "гранж" назвати стильною не можна, лише модною. Такі речі, як дірки, білизна, що вилазить з під одягу, заплатки стильними бути не можуть. Не слід плутати поняття "стиль в одязі" і "стильно". Це слова які у нас омоніми, але тим не менше вони різні. "Стильно" - це фактично синонім красиво, загальновизнані критерії естетичного вигляду. Стильна жінка завжди підкреслює свою жіночність, стильний чоловік свою маскулінність. Без винятків. Наступне в "стильно" - це здатність сховати недоліки зовнішності та підкреслити її сильні сторони. Низенькі не ходять в спідничках до підлоги, повні не носять мішкуватого крою одягу. В комплекті одягу повинен бути лише один акцент (малюнок, фасон штанів, колір блузи, тощо) без винятків. І останнє – вимита голова, причесане волосся, нігті в порядку – це фундамент стильності. А якщо у вас рубрика про стилі одягу, то назвіть її відповідно "Стилі одягу у Луцьку" і народ відчепиться, я гарантую це.
Відповісти
Почалося... а як треба, як стильно. Знаємо уже.
Відповісти
Дуже сумніваюся, що знаєш. Придиратися до розумної думки "знаючі" люди не стануть.
Відповісти
Цю твою думку у кожному репортажі читаємо в різних іпостасях
Відповісти
Запереч аргументовано. Бо останнім рівнем тролінгу буде лише шукати помилки в словах.
Відповісти
точно! "Стилі одягу у Луцьку". Це було б найкраще
Відповісти
Або "Стильно по-луцьки" :)
Відповісти
Настя молодець - у світі ювантів і буратін вона шукає себе.. трохі підросте і будуть в неї гроші не тільки на секонд, але от в "клєтку" все одно не піде ))) ювантолюби, не переживайте, ваші турецькі скарби не покрадуть..
Відповісти
Мені взагалі байдуже хто кого пограбував,хто у кого відсмоктав, хто у що одягається та хто чого досягнув. Маю своє життя за ним і дивлюся. Раджу вам робити те саме
Відповісти
Луцьк - місто вродливих дівчат, які зі смаком одягнені, а ви шукаєте лахмітників, які про смаки не мають найменшого поняття.
Відповісти
Луцьк, як і будь-яке місто, - місто і гарних і не дуже. Усякі є і усякі треба :)
Відповісти
Цікаво, а ваші моделі рубрики труси і бюстгальтери теж купують у секонд-хенді і доношують після когось? Фєєєєє....
Відповісти
Та шо ти вчепилася до того секонда-хенда. Сама, певно, любиш там закупитись по 10 грн/кг.
Відповісти
Шановний, я взагалі-то по темі пишу коментарі? А ви про що?
Відповісти
да, дуже тематичні у тебе коменти. з теми секонд-хенду
Відповісти
Так це ж логічно. Тема про стиль, так званий, а ви знову про що?
Відповісти
є хороше правило. якщо людина про щось постійно говорить - значить це, щось, їй болить. отже тобі болить секонд-хенд. питання: чого він тобі болить?
Відповісти
Слухай, ти, я терпіла-терпіла, але є у всьому межа. Мене сам секонд-хенд аж ніяк не бентежить, бо я до нього байдуже ставлюся, я от тільки не можу зрозуміти навіщо його пропагувати у кожній статті. В нас у місті є багато бутиків хороших із нормальними цінами, та й на варшавці можна вдягнутися по-справжньому стильно, а не аля 90-ті, як то кожна модель тут зодягається. І я принаймі не підписуюся секондом, а нормальним нікнеймом, так що судячи з вашого ніку у вас щось болить.
Відповісти
зателефонуй автору - стань героїнею наступного репортажу. подивимся та тебе гарну і стильну та й оцінимо відповідно. сміливіше!
Відповісти
Я з авторами не спілкуюся і номерів їх у мене немає. Вони відбирають моделей не за зрозумілим мені принципом...
Відповісти
зверніться на редакційну пошту
[email protected]
станете героєм рубрики, якщо бажаєте.
Відповісти
Ну насмішила - на Варшавці - стильно?
Відповісти
якщо на варшавці можна купити щось із розряду "небидло", то бути мені католиком!
Відповісти
Краще вже на варшавці одягатися ніж носити смердючі американські обноски. Я наприклад брєзгую. А вам село і так все зійде. Вас очевидно так з дитинства навчили. Чим по-дешевше тим і краще, але дивиться воно страшно і по-бомжацьки.
Відповісти
Іріола,я вже придставляю тебе.Дівчина яка корчить з себе стильну і вишукану вдягаючись на базарі чи в наших "брендових" магазинах ювант і тому подібне.Що гидкого в секондах?
Відповісти
А де Пріська?
Відповісти
Grunge - неохайний. Якраз цьому стилю пасує наряд з секонду. Єдине що цінується зручність та поєднання різних фактур тканини. Головна мета гранджу, ніякого занудства. Юні люди, які постійно носять цей стиль, протестують проти "правил дорослого життя".
Відповісти
Я думаю що дівчина взагалі ще не визначилась зі стилем, тому що їй тільки 18р. і вона одягається як їй зручно і як вона це бачить зараз... Тай у кожного з нас свої поголяди на стиль, і для кожної вікової категорії притаманний своє бачення стилю! Звичайно, якщо вам під 30р., то Ви вже доросла цілеспрямована людина(я так думаю) і з дірками на колінах ходити, ну скажімо так- не дуже личить... А у 18р. можливо, але наскільки це стильно у даному випадку,судити важко... Як на мене просто звичайна мала )
Відповісти
1 лайк і 79 коментів, цим все сказано
Відповісти
багато хто не може на сайті під будь-яким постом поставити лайк, бо треба зареєструватись. можливо це причина малої кількості відзнак)
Відповісти
А от ти тіпа розумна, бо носиш за дві гривні коготки якоїсь негритоски чи бюстгальтер за 50 копійок якоїсь спідозніци американської.
Відповісти
ну поважаючі себе люди не стануть носити вже настільки інтимні речі із секонду. бо вже дійсно жах
Відповісти
Як для дівчини якій 18 років, вона досить стильна і оригінальна, вдягається на свій вік і не "косить" під наших луцьких малолітніх гламурних дівок. Образ подобається, крім штанів, і дуже здивував бренд "бершка" у її гардеробі, бо досить популярний бренд одягу.
Відповісти
мені цікаво як виглядають люди які щоразу критикують головних героїв статей. Успішна та самодостатня людина не буде так поводитись, адже така агресивна та систематична критика, як правило, властива людям які самостверджуються самі перед собою за рахунок цієї критики.
Відповісти
Гнилой Луцк, людям только бы под**ать, и обосрать друг друга.
Відповісти
я знаю цю дівчину. Настінька сама гарна зі всіх,кого я знаю.не розумію людей,що так про секонд відгукуються погано. там можна купити речі гарніші і стильніші аніж на ринку,наприклад. мені сподобалася стаття та героїня)
Відповісти
Анастасія Ходунець дурить людей на ОЛХ(Сландо),продає ідеальні Мартінси,бере передплату,і висилає мотлох-якісь старезні кеди! Все можу підтвердити. Ось яка краса Луцьку. на жаль
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Анастасія Худинець
26 липень, 2013, 12:00