Стильні окуляри Рей Бен для різних типів особи: як знайти свій варіант*

 Стильні окуляри Рей Бен для різних типів особи: як знайти свій варіант*

Окуляри Рей Бен - як вибрати стильний аксесуар


Правильно підібрані окуляри розставляють необхідні візуальні акценти, виділяючи сильні сторони чоловічого або жіночого образу. Люди часто не замислюються, яка модель очок їм підходить. Варто лише звернутися до професійного консультанта, щоб зробити дійсно корисну покупку. Наприклад, власникам довгастого обличчя варто однозначно забути про прямокутної і вузькою оправі. Перевагу віддають круглому варіанту або моделі «котяче око». Стилісти закликають поміряти моделі з незвичайною формою. Творчі експерименти можна і потрібно проводити. Відмінним варіантом стануть моделі в формі квітки або серця.

Особливості вибору окулярів для ромбовидного обличчя


Природа подарувала людям безліч форм особи, кожна з яких має сильні сторони. Наприклад, ромбовидне обличчя часто порівнюють з діамантом. До переліку його особливостей відносять виражену широку частину по лінії скул і досить великий лоб. Збалансувати такі риси обличчя допоможуть авіатори, моделі оверсайз, вайфарери. Основним завданням тут буде створення балансу між верхньою і нижньою частиною обличчя. Однозначно відмовитися коштує від круглих оправ.

Поширені помилки при виборі окулярів


Модні тренди настільки сильно полонили уяву людей, що останні навіть не помічають, як купують не дуже підходящі моделі. Стилісти розібрали кілька типових помилок, пов'язаних з придбанням очок. Перший нюанс - це занадто сильне бажання заощадити. Людина купує окуляри сумнівної якості в випадкових магазинах. Тут можна «нарватися» на неміцні або відверте небезпечні для очей моделі, які не захищають від УФ. Другий нюанс - це небажання читати технічні характеристики очок. Виробники використовують різні матеріали, кожен з яких відрізняється певним терміном служби. Наприклад, в каталозі представлені наступні варіанти:
алюміній;

нержавійка;

титан або титан-флекс;

пластик і так далі.


Професійний консультант авторизованого магазину rayban-ukraine.com.ua/b99-Clubmaster допоможе вибрати матеріал, з огляду на особливості особи і передбачуваний рівень навантаження.

Обов'язкова примірка обраної моделі


Як тільки покупець знайшов окуляри своєї мрії, їх обов'язково приміряють. Аксесуар повинен впевнено тримати на обличчі, не завдаючи при цьому дискомфорт. Стилісти нагадують, що окуляри підбирають не тільки з урахуванням типу особи, але і з оглядкою на гардероб. Важливо заздалегідь подумати, який стиль в одязі переважає. Як тільки всі нюанси враховані, залишиться лише оплатити покупку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.