Що робити вагітній з приходом весни?*

Що робити вагітній з приходом весни?*
Ваш чоловік пішов на роботу, і вам стало сумно? Ви повинні терміново підняти собі настрій. А способів для цього безліч. Можна вийти в парк, побачитися з друзями, відвідати театр, виставку або кінозал.

Бути красивою - це так просто!


Коли приходить весна, знову стає актуальною проблема авітамінозу. Фахівці вважають, що з ним пов'язані різкі зміни настрою, апатія, втома, вагітні навіть відзначають невеликі зміни в зовнішності (суха і лущиться шкіра). Якщо хочете, щоб вас ці проблеми не торкнулися, розробіть весняну програму, щоб доглядати за собою, і втілюйте її в реальність.

Приділіть увагу своїй шкірі. В цей час особа має потребу в харчуванні, вітамінах і зволоженні. Існують натуральні дивовижні ліки, здатні допомогти вам у цьому: можна натерти огірок на тертці, ця кашка добре зволожує, можна застосувати м'якоть апельсина, насичену вітамінами, крім того, суміш з меду зі сметаною (в рівних пропорціях) відмінно живить шкіру. Відмінним засобом профілактики розтяжок на шкірі грудей і стегон служать натуральні масла. Виконуйте процедури щодня!

А коли вам набридне колір волосся, зупиніть свій вибір на фарбах з натуральних засобів - хні або басмі!

Завжди в хорошому настрої
Майбутня мама повинна щодня заряджатися позитивною енергією, щоб передавати свій позитив малюкові! Увімкніть улюблені мелодії, і сміливо пускайте в танок! Якщо чоловік буде танцювати з вами, це навіть краще. Коли втомитеся, візьміть цікаву книгу і приляжте на диван, підклавши під ноги або спину невелику подушечку для комфорту.

Важлива і здорова їжа. У вашому меню повинні завжди бути присутнім багато фруктів і овочів. Щоб засвоювалися всі корисні речовини, потрібно застосовувати метод роздільного харчування (за прийом їжі їсти або молочні, або м'ясні продукти) і пам'ятати про сполучуваність продуктів (сік фреш краще засвоїться, якщо в нього капнути рослинного масла).

Заряджаємося вітамінами
Дуже уважно вибирайте продукти харчування, так як правильний раціон впливає на ваше самопочуття і зовнішність, а також і на здоров'я малюка. Необхідна додаткова енергія, яка потрібна в двох останніх триместрах, міститься в молоці, сирі, сирі (найкраще ці продукти вживати до 12.00). У них міститься кальцій, що зміцнює кістки малюка і зуби матусі.

Відмінними постачальниками білка є м'ясні та рибні продукти, а також вони дають залізо, вітаміни групи В і фосфор (дані елементи особливо важливі для першого триместру). Горіхи, рис, бобові містять вітамін В1, який відповідає за зір і регулює обмін вуглеводів і білків. Вживайте буряк, зелень, капусту, шпинат, гарбуз, морква, апельсини і яблука, щоб забезпечити шкірі здоровий вигляд - ці продукти містять вітамін В9, що сприяє виробленню «гормонів щастя».


Якщо ви схильні до алергії, які не дегустуйте заморські плоди. Зупиняйтеся на тих, які ваш організм давним-давно знає.

Модна і чарівна
З приходом весни варто подбати про нові речі в гардеробі, адже для відмінного самопочуття потрібна комфортний одяг. Не купуйте синтетичні кофтинки, які дозволяють шкірі дихати, і тісні штани, здавлюють живіт. Зверніть увагу на натуральні тканини. А забарвлення може бути будь-який: квіти, горошок, клітинка, смужка. Головне, щоб речі були красивими і зручними.

Практична і модний одяг знадобиться не тільки для виходу в світ. Будинки також слід виглядати на всі сто. Віддайте перевагу леггинсам, шортів, суконь та футболками. Підготуйтеся до майбутньої весни заздалегідь і подбайте собі прикольні футболки на сайті https://mamacity.ua/mayki_futbolki_dlya_beremennyh/.
Також важливо купувати нижню білизну з матеріалу, який буде «дихати» (зазвичай, це бавовна або мікроволокно, які поєднуються з еластичною синтетикою). Бюстгальтер повинен мати широкі бретелі, щоб добре підтримувати обважнілу груди, а ось кісточок бути не повинно, так як вони перешкоджають кровопостачанню молочної залози.
Що стосується трусиків - вони повинні мати спеціальний крій (трусики - міні розроблені для носіння під животом, а трусики - максі містять дуже високу передню частину). Ці моделі дуже зручні, вони не будуть скочуватися з живота або зміщуватися при ходьбі.

На замітку: не має значення, які речі ви виберете - ви завжди будете найкрасивішою!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що робити вагітній з приходом весни?*
02 грудень, 2020, 20:24