Чоловік з Волині отримав 240 годин громадських робіт через систематичне домашнє насильство

Чоловік з Волині отримав 240 годин громадських робіт через систематичне домашнє насильство
На Волині засудили чоловіка із села Великий Обзир Камінь-Каширського району за систематичне вчинення домашнього насильства щодо своєї дружини. Йому призначили громадські роботи.

Про цей йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області.

Камінь-Каширський районний суд вже притягував чоловіка до адміністративної відповідальності за домашнє насильство, однак історія повторювалася знову і знову, тож жінка вкотре звернулася за допомогою до правоохоронних органів.

Її чоловік та батько неповнолітньої доньки наразі ніде офіційно не працює, а також є учасником АТО. Свою провину у вчиненні злочину визнає повністю.

Під час судового засідання потерпіла розповіла, що чоловік часто кричить, ображає її, лається нецензурними словами у присутності малолітньої доньки, звинувачує у зраді, б’є посуд і меблі, виганяє з будинку, погрожує фізичною розправою. Натомість вона змушена часто втікати з дому та викликати поліцію.

Під час судового засідання обвинувачений розповів, що у них із дружиною систематично виникають конфлікти через побутові проблеми, мовляв, їй не подобається, як він виконує хатні справи. До того ж, підтвердив, що вони обоє вживають спиртні напої.

У результаті судового засідання, на основі показів, речових доказів та результату слідчого експерименту, чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство). Суд призначив йому покарання у виді громадських робіт на строк 240 годин. До слова, у межах цієї статті, це є найбільшим строком громадських робіт для обвинуваченого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік з Волині отримав 240 годин громадських робіт через систематичне домашнє насильство
17 грудень, 2020, 20:40