Депутати передумали вводити біометричні паспорти

Депутати передумали вводити біометричні паспорти
Верховна Рада скасувала закон «Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України», яким передбачається впровадження документів, які засвідчують особу і громадянство України і містять біометричні дані.

За пропозицію Президента Віктора Януковича відмінити цей закон проголосувало 304 депутатів при мінімально необхідних 226, інформує Корреспондент.net.

Янукович вважає, що закон несе ризики порушень конституційних прав громадян, порушує взяті Україною міжнародні зобов’язання, не забезпечує безпеку громадян і загрожує істотному і необґрунтованому збільшенню бюджетних витрат.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Президент Віктор Янукович застосував право вето до прийнятого 23 вересня закону «Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України», яким передбачається впровадження документів, які засвідчують особу і громадянство України і містять біометричні дані.

Впровадження біометричних паспортів є зобов’язанням України, прийнятим в рамках плану дій з введення безвізового режиму з Європейським Союзом.

Кабінет Міністрів має намір розробити новий законопроект про біометричні паспорти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Янукович Молодець!!!
Так тримати.
Не знищуйте людей і країну.
Слава Україні!!!

Відповісти
Останні новини
Депутати передумали вводити біометричні паспорти
10 лютий, 2012, 10:06