Суд визнав законним звільнення Кирильчука з посади першого заступника голови Волинської ОДА

Суд визнав законним звільнення Кирильчука з посади першого заступника голови Волинської ОДА
Восьмий апеляційний адміністративний суд визнав законним звільнення з посади першого заступника голови Волинської облдержадміністрації.

Про це повідомляє ПроЗахід.

Йдеться про Леоніда Кирильчука, якого Юрій Погуляйко звільнив 28 квітня. Після звільнення Леонід Кирильчук розповідав журналістам, що буде судитися за посаду.

Нагадаємо, згодом для Леоніда Кирильчука все ж вдалося поновитися на посаді через суд. За час вимушеного прогулу йому з бюджету повинні були виплатити 94 134 гривень заробітної плати. Разом із цим 30 863 гривень необхідно мали перерахувати негайно.

Але після рішення восьмого апеляційного адміністративного суду про законність звільнення, рішення Волинського окружного адміністративного суду від 29.07.2020 у справі №140/6516/20 скасували.

У постанові, що оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень йдеться: «Апеляційну скаргу Волинської обласної державної адміністрації задовольнити, а рішення Волинського окружного адміністративного суду від 29 липня 2020 року у справі №140/6516/20 скасувати.В задоволенні адміністративного позову ОСОБА_1 до Волинської обласної державної адміністрації про визнання протиправним та скасування розпорядження, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу відмовити. Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Облом! :) Ще і поживитись не дали, бо хотів за ці всі дні ще й зарплату не малу отримувати! От як на халявку жити звикли...
Відповісти
Таких людей і близько не можна підпускати до керівних посад.
Відповісти
кувальчук - то таке чмо. на біле скаже чорне, а через дві хвилини - навпаки
Відповісти
Останні новини
Суд визнав законним звільнення Кирильчука з посади першого заступника голови Волинської ОДА
19 грудень, 2020, 08:37