Як випрямити волосся або зробити красиві локони за допомогою приладів від компанії Braun*

Як випрямити волосся або зробити красиві локони за допомогою приладів від компанії Braun*
Величезний асортимент німецького виробника Braun представлений високоякісними та функціональними моделями чоловічих та жіночих електробритв, тримерів, епіляторів та фотоепіляторів, електричних зубних щіток та іригаторів, а також приладів для догляду за волоссям. Відвідавши інтернет-магазин Браун-Шоп, ви зможете придбати їх за вигідною ціною. Однак для початку слід розібратися з їх призначенням та особливостями використання.

Створення кокетливих локонів разом з Braun
Представниці прекрасної половини людства охоче експериментують із зачісками в пошуках свого неповторного стилю. Вибір укладання часто залежить і від настрою. Так, сьогодні, наприклад, хочеться вийти в світ з чарівними та грайливими кучерями, а завтра з ідеальною гладкістю шовку. Прилади від фірми Braun не псують структуру волосся, тому прекрасно підходять для частої зміни іміджу.

Для створення привабливих локонів будь-якого діаметру використовується плойка Braun. В її основі знаходиться валик з керамічним покриттям, яке забезпечує рівномірне нагрівання приладу, а значить, запобігає надмірній сухості та ламкості пасом.

Щоб зробити дрібні та пружні кучерики, слід придбати плойку з діаметром валика, рівним 24 міліметрам. А для м'яких та хвилястих локонів буде потрібно пристрій з діаметром валика 32 міліметри.

Накрутити чарівні локони, використовуючи плойку Braun, дуже просто. Для цього необхідно:

Розчесати волосся, щоб не залишалося ні найменшого вузлика.
Можна нанести незмивний кондиціонер або бальзам, рівномірно розподіливши його по всій довжині волосся.
Вибрати відповідний ступінь нагрівання приладу. Рекомендується починати з мінімального.
Розділити волосся на кілька рівних пасом.
Кожне пасмо по черзі намотувати навколо валика плойки і утримувати близько п'яти секунд.

Які прилади використовувати для випрямлення волосся?
Для того щоб створити ефектний образ з ідеально прямим та гладким волоссям, будуть потрібні праски та гребінці-випрямлячі. В каталозі Braun присутні кращі варіанти цих приладів.

Праска Braun допоможе випрямити неслухняні локони без ризику пошкодження кінчиків. В її конструкції присутні широкі керамічні пластини, що забезпечують гладке та безпечне ковзання.

Гребінець-випрямляч зовні нагадує звичайну масажну щітку, проте в його конструкції присутній іонізатор, який допоможе прибрати статичну електрику та запобігти сплутуванню та пушінню волосся. Незаперечною перевагою гребінця-випрямляча Braun є масаж шкіри голови, який прискорює ріст волосся за рахунок стимуляції фолікулів.

В інтернет-магазині Braun-Shop представлена тільки оригінальна офіційна продукція німецького бренду. У будь-який зручний час ви можете купити товари, що зацікавили, для догляду за собою, а також техніку для кухні, яка полегшить повсякденні турботи. Під час акцій діють найбільш привабливі ціни на продукцію. Доставка товарів від 1500 гривень по Києву та всій Україні здійснюється безкоштовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як випрямити волосся або зробити красиві локони за допомогою приладів від компанії Braun*
14 грудень, 2020, 19:26