У Луцьку реконструюватимуть площу перед РАЦСом

У Луцьку реконструюватимуть площу перед РАЦСом
Площу перед Палацом урочистих подій, що в Луцьку, як і саме приміщення планують відремонтувати.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, зараз управління архітектури та містобудування організовує всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території РАЦСу.

«Ми однозначно цю площу будемо ремонтувати, тому що на сьогодні вона серед усіх площ міста знаходиться в найгіршому стані. Вона напіваварійна», – сказав він.

Та додав, що по самому приміщенню РАЦСу вже розроблена проєктно-кошторисна документація, за якою проведений всеукраїнський конкурс.

«Цей конкурс виграли архітектори з Одеси і в нас є проєкт реконструкції цього приміщення Палацу урочистих подій зі збереженням функціональної частини та облаштуванням там філії ЦНАПу. Тому що ЦНАП, який знаходиться на вулиці Лесі Українки, в силу свого місцезнаходження не справляється – є проблеми з доїздом, парковками. Свого часу з тодішнім виконувачем повноважень міського голови ми їздили в Мінрегіон, нам були обіцяні кошти. На жаль, вони не надійшли. Цього року ми подавали проєкт реконструкції РАЦСу на ДФРР. Побачимо, якими будуть результати голосування», – розповів Ігор Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В ідеальному стані площа Возз"єднання
Відповісти
от до чого доводить площу ваш бандера!
Відповісти
Кого ви вибрали головою,лучани.80 млн.євро бюджет всієї громади на 2021 рік,а вони плани будують по якихось площах ще і в період пандемії.До речі спочатку памятник збудуйте,або перенесіть.
Відповісти
Перелік дворів і вулиць, які потрібно відремонтувати, був затверджений ще у 2017 році. І він невичерпаний, адже до нього включено надто багато дворів і доріг.
Станом на сьогодні в переліку залишилися трохи більше 30 прибудинкових територій. Є думка, що потрібно завершити цей перелік, а також встановити черговість проведення даних робіт.
Відповісти