ЛЯМ – кредит під заставу авто*

ЛЯМ – кредит під заставу авто*
Кредити під заставу стають все більш популярними в останні роки. При цьому способі кредитування між заставодавцем і кредитором укладається договір, на підставі якого, перший отримує кошти під виглядом позики, а другий надає йому їх під заставу цінного майна, що належить позичальникові. Заставлене майно у такому випадку є гарантією погашення боргу. Компанія ЛЯМ надає позику на вигідних умовах під заставу рухомого та нерухомого майна, що перебуває у власності позичальника.

Такі відносини між їх учасниками можуть бути укладені на тривалий проміжок часу, а відсотки за користування позикою більш низькі, ніж при стандартному варіанті надання позики. Кредит під заставу надає можливість клієнту в короткий термін вирішити фінансові питання без зайвих складнощів, що характерні при наданні банківського кредиту. Такий варіант співробітництва підходить особам, що не мають можливості надати довідки про доходи, а також тим, хто хоче перестрахуватися на випадок, якщо виникнуть складнощі з поверненням суми боргу.

Плюси позик під заставу


При отриманні позики під заставу у компанії ЛЯМ позичальник отримує такі переваги:
1. Швидке отримання позики в необхідній сумі під заставу цінного майна.
2. Позичальнику не потрібно надавати інформації, що підтверджує його платоспроможність.
3. При оформленні кредиту під заставу в компанії ЛЯМ кредитна історія позичальника не враховується.
4. Кредитні відсотки більш низькі, ніж при оформленні звичайного кредиту. Це пов’язано з відсутністю необхідності збільшувати відсотки заради перестраховки.
5. В договорі зазначені тільки ті умови, що оговорені при особистій зустрічі.
6. Договірні умови діють на протязі від 2 до 6 місяців. Якщо у позичальника є можливість повернути кошти раніше, ніж закінчиться термін дії договору, він оплачує тільки фактичний термін користування позикою.
7. При необхідності подовжити термін надання позики, це можна зробити на вигідних для клієнта умовах.

Який вид майна можна використати для застави?


Від виду власності залежать умови, за якими складається договір із позичальником. Фінансова організація ЛЯМ надає кредити під заставу:
• нерухомого майна;
• під заставу автомобіля;
• під заставу промислового обладнання.
Для оформлення позики під заставу, клієнт має мати зареєстровану на нього власність у вигляді земельної ділянки, будинку, квартири, промислового чи офісного приміщення. Договір позики під заставу нерухомого майна укладається тільки в тому випадку, якщо вищезазначена власність розміщена на території Києва чи в межах Київської області. Договір не може бути укладений, якщо в приміщенні, що стає предметом застави прописані особи до 18 років.

Умови надання позики


Отримувач позики не втрачає права власності і користування майном, що є предметом позики. Після укладення договору позичальникові надається сума, що передбачена його умовами.
Фінансова організація ЛЯМ надає позику під заставу авто, залишаючи при цьому право на користування власнику. Це дає можливість отримати кредитні кошти в максимально короткий термін без витрат часу на підготовку пакету необхідних документів і отримати позику без довідок.
Сума оцінки майна впливає на розмір позики. До уваги приймаються всі критерії, відносно яких оцінюється майно. Предметом позики не може бути модель, що була випущена раніше 2000 року.
Транспортний засіб повинен бути в належному технічному стані, з повним пакетом документів, що підтвержують право власності на нього позичальником. Предметом позики не може стати авто, що є у заставі в іншій фінансовій установі. Мінімальний розмір позики складає 2000 доларів.
Організація ЛЯМ пропонує кредитування на вигідних для позичальника умовах під заставу промислового обладнання, що на момент оформлення договору перебуває у власності заставодавця, та має належний технічний стан. Для розгляду пропозиції позикодавцеві мають бути надані документи з описом технічних характеристик обладнання. Після отримання позики воно залишається у користуванні власника.

ЛЯМ пропонує вигідні умови кредитування


Фінансова компанія надає позику під заставу на наступних умовах:
1. Щомісячна відсоткова ставка по кредиту під заставу майна складає від 2 до 3 відсотків в залежності від типу власності з безвідсотковим періодом терміном до 1 місяця.
2. Позичальник щомісяця зобов’язується сплачувати тільки відсоткову ставку. Тіло надання позики заставодавець може сплачувати на протязі терміну дії договору з кредитною компанією ЛЯМ до моменту його повного погашення.
3. У випадку застави нерухомого майна мінімальна сума позики складає 5000 доларів. Якщо предметом застави є авто – 2000.

В компанії ЛЯМ можливо отримати позику під заставу в короткий термін. Діяльність фінансової організації регулюється чинним законодавством України і Національним банком. Всі відносини між ЛЯМом і клієнтом прозорі, договір завіряється нотаріально.

Позика надається після особистого спілкування заставодавця і позичальника. Щоб оформити позику в фінансовій організації ЛЯМ необхідно залишити заявку на сайті, після чого вам зателефонує спеціаліст для отримання більш детальної інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.