Кавова машина KRUPS для любителів і профі

Кавова машина KRUPS для любителів і профі
Коли хочеться підбадьоритися або прокинутися - на думку спадає чашка ароматної кави. Цей чудовий напій здатен поліпшити настрій та підвищити розумову активність. Щоб кавовий напій вийшов насиченим і ароматним, необхідно докласти чимало зусиль. І якщо раніше доводилося варити каву в турці, то сьогодні на ринку представлений різноманітний асортимент електричних кавоварок. Однією з провідних виробників машин для варіння кави, є компанія Krups.

Krups займає лідируюче місце по всій Європі завдяки високій якості кавового обладнання. Популярність цієї компанії обумовлена відповідністю міжнародним стандартам і перевершує всі очікування клієнтів. Кавова машина Krups підходить для домашнього та професійного використання. З її допомогою можна зробити не тільки еспресо, але й капучино з кремовою піною.

У чому перевага кавоварок KRUPS?


Завдяки вузькій спеціалізації, компанія Krups вивчила всі тонкощі приготування кави та представляє обладнання з відмінними характеристиками. Так, наприклад, розробивши унікальну систему Tamping, фірма вирішила питання з видаленням зайвого повітря при темперовці під високим тиском. Завдяки цьому кава передає весь спектр свого смаку. І це лише одна з переваг кавоварок Krups. Наступні розглянемо нижче.

Переваги обладнання для кави Krups:
1) Зручний інтерфейс і різноманітність функцій спрощує експлуатацію;
2) Унікальна тexнoлoгія пpиготування кави зберігає насиченість смаку;
3) Високий рівень тиску і потужності для швидкого приготування напою;
4) Вбудований фільтр для води і автоматична система очищення спрощує догляд;
5) Стильний дизайн і широкий асортимент зможуть задовольнити кожного споживача.

Варто відзначити, що автоматичні моделі не поступаються в якості професійній кавомашині. Тому кавоварка Krups для будинку або офісу буде радувати свіжою кавою кожен раз.
Кавомашина KRUPS, що готує 17 напоїв одним дотиком
Кавомашина KRUPS, що готує 17 напоїв одним дотиком


Як вибрати кавове устаткування KRUPS


При виборі кавового апарату варто звернути увагу на габарити, тип (капсульний або зерновий) і рівень тиску. Дані параметри є основними в процесі приготування кави. Тому радимо визначитися з вибором заздалегідь, аби покупка повністю відповідала вимогам.

Якщо ви оцінили обладнання для варіння кави за гідністю і бажаєте купити кавоварку Krups в Україні - скористайтеся нашим каталогом для вибору офіційного обладнання. Ми гарантуємо якість і надійність кавоварок і аксесуарів, представлених на сайті. Також у нас представлений список офіційних дистриб'юторів кавоварок по Україні, у яких ви можете замовити кавоварку c гарантією на ремонт і обмін за всіма європейськими стандартами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кавова машина KRUPS для любителів і профі
02 грудень, 2020, 13:21