Сучасні медіаплеєри та їх переваги*

Сучасні медіаплеєри та їх переваги*
Телевізори зі Smart TV сьогодні не коштують багато. На додаток, вони стали стандартом на ринку — завдяки цьому користувачі мають широкий доступ до багатьох корисних програм, таких як Netflix або HBO GO. Однак не кожен має новий приймач такого типу. Багато людей мають телевізори хорошої якості без підтримки Smart TV. У такій ситуації, чи потрібно буде замінити пристрій новим, щоб використовувати функціонал Smart? Не обов’язково — достатньо купити медіаплеєр, який стане корисним пристосуванням.

Медіаплеєр - що це?


Сучасний медіаплеєр — це не що інше, як приставка до телевізора з дуже широкими функціональними можливостями. Цей невеликий пристрій, який своєю формою та розмірами може нагадувати телевізійну приставку, насправді є мініатюрним комп’ютером із власною операційною системою.

Можна сказати, що медіаплеєр — це Smart TV, який підключається до телевізора через певний інтерфейс (зазвичай HDMI), а також до мережі Інтернет (найчастіше через Wi-Fi). Швидкої конфігурації пристроя достатньо, щоб через деякий час можна було використовувати широкі функціональні можливості цього пристрою.

Розумна приставка - що вона може?
Багато власників класичних телевізорів шукають спосіб зробити Smart TV з уживаного телевізора. Саме для цього використовуються додаткові пристрої — наприклад, Xiaomi Mi Box або Chromecast. Чи варто тягнутися до пристрою такого типу? Що може зробити найкраща телевізійна скринька?

Функціональність сучасного медіаплеєру:


Доступ до Інтернет-ресурсів з рівня телевізора — завдяки Smart TV класичний телевізор отримує доступ до Інтернету.
Доступ до програм та сервісів — приставка дозволяє використовувати популярні телевізійні програми, такі як програми для соціальних мереж, Netflix, HBO GO, Youtube та багато іншого. Також користувач може завантажувати різні типи програм.
Якісне відтворення — нові моделі підтримують роздільну здатність 4K, технологію HDR та високоякісний звук. Високоякісний вміст можна транслювати з інших пристроїв або переглядати безпосередньо з платформ і програм VOD.
Сумісність та співпраця з широким спектром побутових та мобільних пристроїв — приставка буде сумісною зі смартфонами, планшетами, ноутбуками та низкою іншої побутової та особистої техніки. Це дозволить передавати вміст бездротовим способом прямо на екран телевізора.
Можливість запису та підтримки зовнішніх дисків — багато пристроїв цього типу дозволяють записувати та передавати вміст. Вони можуть працювати із зовнішнім приводом, камерою та багатьма іншими телевізійними аксесуарами.
Доступ до ігор — медіаплеєр також може відкрити доступ до широкого кола ігор. Якщо у нього є вбудована пам’ять, користувач може завантажувати майже будь-яку гру або використовувати хмарні ресурси з декількох ігрових додатків та платформ.

Звичайно, точна функціональність пристрою такого роду залежить від обраної моделі. Найкраща приставка Smart TV повинна надавати користувачеві всі функції, які здаються йому корисними. З цієї причини не варто тягнутися до найдешевшої приставки, але спочатку слід проаналізувати та порівняти функції різних пристроїв цього типу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.