Що потрібно для нарощування вій*

Що потрібно для нарощування вій*
Інструменти для професійного нарощування вій - це цілий ряд продуктів, які впливають не тільки на кінцевий результат. Це продукти, які гарантують безпеку клієнта, комфорт роботи стиліста і гарантують довговічність виконаної укладання. Правильний вибір також визначає, чи буде процедура доставляти вам задоволення або буде викликати тільки дискомфорт. Знайти все для нарощування вій ви можете на сайті інтернет-магазину.

Обладнання робочого місця


Косметичне крісло-незалежно від того, де ви плануєте проводити процедуру нарощування вій, будь то стаціонарна або Мобільна робота, вам необхідно запастися професійним кріслом, на якому зручно і безпечно буде лежати ваш клієнт. Косметичне крісло буде хорошим варіантом для тих стилістів, які також пропонують інші косметичні процедури і послуги, які вони виконують в професійному кабінеті.

Освітлення без нього, на жаль, виконати процедуру практично неможливо. Ось кілька порад про те, як вибрати найкраще освітлення для застосування вій.

Світло має бути спрямоване безпосередньо на робочу площину так що знайдіть лампу з гнучкою рукояткою, яка полегшить вам правильний напрямок світла.
Колір світла також є значним фактором. Теплі тони найкраще підходять для відпочинку, а для концентрації та ефективної роботи Виберіть прохолодний світлий відтінок.
Найздоровіше і приємне освітлення-це світлодіодне освітлення.
З сильним і, перш за все, безпечним для очей джерелом світла, нарощування вій стане чистим задоволенням.

Продукти для нарощування вій


Пінцет для вій-це основний інструмент роботи будь-якого стиліста. Багато в чому завдяки йому, ваша робота буде виконуватися професійно. Хороший пінцет повинен бути легким, виконаним відповідно до косметологічних стандартів і, найголовніше, мати точну дотичну частину. Форма пінцета підбирається індивідуально з урахуванням методу, для якого вони будуть використовуватися.

Матеріал для поділу вій наявність асортименту для поділу натуральних вій дуже велике. Серед найпопулярніших це колагенові пластівці і пінопластові стрічки. Без відділення нижніх вій від верхніх ви не зможете виконати роботу.

CLEANER-рідкий препарат, який знежирює і очищає натуральні вії клієнтки. Очищувач має дуже великий вплив на довговічність виконаної процедури Праймер-ще один рідкий препарат, на цей раз збільшує адгезію вій.

Професійний клей для вій-професійний клей з групи ціаноакрилатів чорного кольору. При виборі відповідного клею необхідно враховувати темп роботи і умови, що переважають в кімнаті, де ми проводимо обробку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.