Представник посольства США приїхав на Волинь поговорити про Волинську трагедію

Представник посольства США приїхав на Волинь поговорити про Волинську трагедію
ІІ Секретар Посольства США в Україні Грегорі Пфлегер приїхав на Волинь обговорити питання політичних та суспільних дискусій навколо 70-х роковин Волинської трагедії.

Під час зустрічі з головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком він відзначив високий рівень толерантності наших краян у міжетнічних та міжрелігійних відносинах, ‒ повідомляють у прес-службі волинської ОДА.

Окрім того, він поцікавився позицією влади та настроями волинян щодо Європейських прагнень України, схвально відгукнувся про місцевий досвід збереження національної пам’яті через дбайливе ставлення до старих кладовищ і цвинтарів.

Борис Клімчук розповів гостю про реформи, які проводяться на Волині, про особливості економічного потенціалу області та співпрацю з іноземними інвесторами, для яких намагаються створити сприятливу бізнес-погоду, в тому числі – через капіталізацію землі під спільними підприємствами.

Серед інших нововведень, Грегорі Пфлегера зацікавив досвід роботи нещодавно відкритого у Луцьку Центру надання адміністративних послуг, де він виявив захотів побувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Представник посольства США приїхав на Волинь поговорити про Волинську трагедію
26 липень, 2013, 12:37