Впав на землю і почав задихатись: у Луцьку через клієнта побились таксисти

Впав на землю і почав задихатись: у Луцьку через клієнта побились таксисти
В обласному центрі Волині побилися таксисти, в яких виник конфлікт через те, хто мав відвезти клієнта. В постраждалого чоловіка була зламана скронева кістка.

Про стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, пише ІА Волинські новини.

19 вересня о 5 годині на стоянці автомобілів поблизу будинку за адресою Декабристів, 16 між двома чоловіками стався словесний конфлікт, під час якого один з них вдарив іншому кулаком у скроню. Внаслідок удару потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, зокрема перелому скроневої кістки з забоєм головного мозку.

Як з'ясувалось, обидва чоловіки працювали таксистами і між ними виник конфлікт через те, хто мав відвезти клієнта.

Обвинувачений у суді свою вину визнав повністю. Він розповів, що поблизу бару «Мелодія» підібрав пасажира, через що між ним та потерпілим виник конфлікт, оскільки останній сказав, що саме він мав забрати пасажира. Усю дорогу потерпілий їх переслідував. Коли ж обвинувачений з пасажиром під’їхали до місця призначення , то переслідувач загородив їм можливість виїзду та повідомив, що викликав інших таксистів для вирішення конфлікту.

З його слів, між ними знову виникла суперечка, в ході якої він вдарив потерпілого кулаком в голову, від чого той впав та почав задихатись. Як зазначив обвинувачений, він дуже злякався та почав надавати допомогу постраждалому, викликавши швидку допомогу. Чоловік наголосив, що відшкодував потерпілому спричинену матеріальну шкоду у повному обсязі. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо його не карати.

Натомість потерпілий підтвердив слова обвинуваченого щодо фактичних обставин справи. Він не наполягав на реальному позбавлені волі свого кривдника, однак просив покарати його згідно закону.

Врахувавши всі обставини справи, суд вирішив не позбавляти обвинуваченого волі, змінивши п’ять років реального строку на два умовного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно поступаєте. Бийте українці один одного, щоб чужі побоювались.
Відповісти
Один дурний, другий ще дурніший
Відповісти
в нормальних служб таксі такого не буває
Відповісти