Лучанин зняв захоплююче відео про Луцьк. ФОТО. ВІДЕО

Лучанин зняв захоплююче відео про Луцьк. ФОТО. ВІДЕО
Для того, аби зробити це відео, автор затратив майже рік.

Протягом зйомок він відзняв близько 5000 кадрів, з яких 2500 використав, ‒ пише Волинська правда.

Як розповів автор відео Володимир Штунь, щоб зробити гарні кадри, потрібно було стежити за погодою, хмарами. Були випадки, коли на одне й те ж місце доводилося ходити декілька раз.

«До замку Любарта, для прикладу, ходив 4 рази, аби відзняти потрібні кадри», ‒ розповів він.

Увесь матеріал знімався на широкий кут камери GoPro, що давало більші можливості при зйомці. Автор подякував усім, хто його підтримував і складав компанію в скитаннях дахами Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 44
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чого в кліпі використовувати англійську мову, якщо її не знаєш?
Відповісти
та да посилки помічаєш, коли вже все готове(((((
Відповісти
Це не Луцьк знятий, це зняті хмари над Луцьком.
Відповісти
четкое ощущение что снимали небо над Луцком))
Відповісти
Відео нічого таке, але використав малувато ефектів, і якось однотипно все, лише хмари і пришвидчене відео.... Радує що хоча б з різних точок
Відповісти
Не можу зрозуміти чого майже рік потратив на зйомку? таке і за день можна було б зняти ну 2 максимум і ще година-дві на монтаж
Відповісти
іди зніми
Відповісти
чекаю вашого відео.
Відповісти
да-да,розкажи,умнік хренів
Відповісти
Ну він знімав небо. А Луцьк так - на задньому плані, увігнутий :)
Відповісти
ой критики) доволі таки непогано
Відповісти
Досить непогана робота, потрібно цінувати чужу працю, а не просто "лити" неаргументованою критикою в коментарях. Кожен робить так, як вміє.
Відповісти
Кожен робить так як вміє, тільки не кожен хвастається тим коником, якого з гімна зліпив, запевняючи всіх що це - Пегас, відлитий в бронзі.
Відповісти
класно
Відповісти
чудова робота
Відповісти
А мне нравиться! Особенно мило, когда в домах начинают зажигаться огни вечером...
Відповісти
якщо маловато,то чому б вам не попробувати самим зробити щось краще і не таке однотипне,перш ніж висловлювати негативну критику що до цієї роботи!!!!як на мене досить хороша робота і заслуговує лише на хороші коментарі
Відповісти
Добре. Як скажете. Будем писати - тільки хороші коментарі. Об"єктивні, то видно - не сюди, не в цей сайт. Вибачте Виправлюсь!
Відповісти
Робота непогана. Може на неї і потрачено багато зусиль і часу, не заперечую, але ну не справляє, нажаль, враження такого, що аж ах!
Відповісти
Оскільки поступив темник від Ірен, як оцінювати роботу, скажу так: "Бувають гірші". А як для Луцька, то ваабще!
Відповісти
Для того, щоб зрозуміти яка величезна робота пророблена, потрібно, хоча б трошки бути в темі. Так є певні недоліки, але це не применшує того яка праця була докладена, щоб створити таймлапс. Не знаю автора, але можу сказати, що це одне з найбільш якісно втілених віде про Луцьк, на відміну від офіційного http://www.youtube.com/watch?v=NNr5KzPCcs4 та неофіційного http://www.youtube.com/watch?v=h-__e6mwkgE промороликів.
Відповісти
а я скажу ,що неофіційне промовідео за посиланням вище теж потребувало багато зусиль.офіційне відео бере своєю легкістю.нехай воно трохи примітивне,але робота то зайобиста,хто знає.
так що,критикани,зліпіть хоча б з глини кульку в своєму житті,для початку,а потім критикуйте.
Відповісти
В своїй роботі я намагаюсь зробити все також професійно, але коли мені вказують на недоліки, я стараюсь - сприйняти критику і в чомусь погоджуюсь, в чому не погоджуюсь, але беру до уваги. А критика і потрібна для того, щоб спонукати людину до професійного росту. А кульок, глечиків та іншого, я, так як і кожен з нас, наліпив - дай Боже, аби - виніс! В цьому обговорені - кожен має право на свою думку і своє бачення. Поваги тільки до думок інших в декого бракує. Робота дійсно заслуговує на повагу і відповідну оцінку людей, так як для них і робилась. Моя суб"єктивна думка (ще раз повторюсь - суб"єктивна): хороше відео. Хороше, а не - захоплююче.
Відповісти
А, якщо це на продаж замість існуючого, то кльово.
Відповісти
Безжальні критики ,які не розуміють про що пишуть ,була присутня при створенні цього відео і повірте в нього вкладено багато праці, сил, терпіння та любові до своєї роботи. Рузультат вражає. Для нашого Луцька це рівень.
Відповісти
Для мого Луцька - це не рівень! Для Вашого - напевно так.
Відповісти
Якщо Луцьк - село, то да. Але в мене по-іншому: де я - там і столиця (принаймні в моїй професійній сфері)
Відповісти
Майстрування відеороликів досить не швидка справа...Я сам їх виробляю при нагоді,але витратити рік на декілька хвилин демонстрації - це чиста умовність (журналістська метафора). Як ліричний відеотвір - зовсім не погано.Оскар,правда,почекає наступних шедеврів...

НЕ БАЙДУЖИХ ДО ТВОРЕННЯ ВІДЕО,ФОТО, АУДІО - КОНТЕНТУ ЗАПРОШУЮ ДО СПІЛЬНОТИ "СВОЄ КІНО" :
https://plus.google.com/u/0/communities/107495697924217863527

ХТО БАЖАЄ ОЗНАЙОМИТИСЬ З ЧАСТИНОЮ МОГО ВЛАСНОГО ДОРОБКУ,ТОМУ СЮДИ :
http://www.youtube.com/channel/UCPHYqKGFhRsuAKow0Z_15EQ

Відповісти
пшол вон зі своїм самопіаром.
Відповісти
Відео гарне, але музика...це ж про Луцьк а не про містечко США чи Канади! рідна мова!!!
Відповісти
Що значить, як для Луцька? Щось не може бути добрим, теплим, сніжним, яскравим, щирим, як для Луцька. Воно або є таким, або таким не є. А ініціатива - це добре. Будь-де, не лише у Луцьку.
Відповісти
Гарно! Є деякі зауваження але не хочеться критикувати, бо робота пророблена серйозна і відео достойне. Кому подобається таймлапс можу порадити подивитися класний проморолик про Київ : http://www.youtube.com/watch?v=THfdyIvkLVo
Відповісти
гарно,
співчуваю затворові фотоапарата)
Відповісти
дякую! класнючо ! мо-ло-дець !!!
Відповісти
Заголовок звучить: "Лучанин зняв захоплююче відео..." Захоплення - не відчув. Так, цікаво, але тільки тому, що я - лучанин. Було б таке кіно про Вінницю, Тернопіль, Рівне чи інше місто - сказав би: "Не фонтан!". Автор - молодець (*хай візьме з полкі - пирожок), але тратити на це цілий рік... Автору, режисеру і технарям - подяка, звісно, але будьте об"єктивними! Три з плюсом.
Відповісти
Цілий рік... Мдя... Особливо вразили кадри з березневою замітіллю і сніжним колапсом! Весна і осінь в нашому місті - теж повністю розкриті!!! Вразливо! Архітектура "Версалю" і окалаприлеглої до оного території - дійсно заслуговує на захоплення!!!! І вкладання бруківки біля вокзалу!!! Усі історичні місця нашого міста - ну дуже повно висвітлені! Браво! Браво-бравулькі! Симай іщо!))) Задум - хороший, а от виконання - ... !(((
Відповісти
Для того, хто говорить про два дні зйомки і т.д.:
на один такий кадр із цього відео іде чимало часу, аби потім подати це все у такому вигляді. Якщо ти цього не розумієш то краще не пиши більше таких дурниць...
Відповісти
тут як завжди- закінуть щось цікаве і налетить тупе бидло і засре все і всіх... візьміть ви щось зробіть самі... ну помилки у всіх бувають... потішив коментарій того, хто писав- аидно тільки одне небо. )))) цікаво чого всі бачили луцьк а він тікі небо
Відповісти
на мою думку-КРУТО-молодець.
В іншому випадку обговорювали б когось іншого,а коментують під твоєю роботою.бо ти ЗРОБИВ
я думаю рік не був потрачений на зйомки і прописання сценарію,монтаж))-йдеться про те,що окремі моменти ловив автор в різний час протягом року
Відповісти
А че, нормально. Один день города от рассвета и до заката. Я не сноб, не оператор и не видеоинженер, мне понравилось. Аффтару зачот. )))
Відповісти
Якщо зважити, скільки праці треба вкласти, щоб вийшла буханка хліба, то його не їсти, цілувати треба. Але ніхто ж не кричить: "Який класний у Луцьку хліб!" Споживача цікавить не робота, а кінцевий продукт. Все ж пізнається в порівнянні. От не зачепив ролик і хоч ти плач. А якщо його піарщики не бачать, що король голий, то хай хоч не думають, що всі інші нічого не роблять і що в Луцьку нема нікого, хто робитиь свою справу класно. Не тільки як для Луцька. Не ображайте Луцьк. я теж тут живу.
Відповісти
Абсолютно з Вами згідний. Буваючи практично кожну неділю в великих містах України, а на протязі року - і Європи, все рівно стверджую, що для мене, кращого міста чим наш Луцьк - не має! Ех, нам би ще якийсь кусок води для відпочинку зробилиб в межах міста (маю на увазі - Теремно, парк 900-річчя за заплаву Стиру), щоб не пертись на Хріники, Пісочне і Святязь - взагалі б ціни нашому місту не було б!
Відповісти
Аля „критики„, які навіть нормально обгрунтувати свій негатив до відео не можуть, В МЕНЕ ВЕЛИКЕ БАЖАННЯ ПОБАЧИТИ,ВАШІ НАЙКРАЩІ ВІДЕО, я ж так зрозуміла тут всі такі образовані, ваші відео мабуть ціла Європа знає, тому так сміло обсираєте, і чіпляєтесь до елементарних речей,не знаючи що це.
Я З ЗАДОВОЛЕННЯМ ЧЕКАЮ ВАШИХ ВІДЕО.
Це ж дуже блін лехко, шо там сів знімаєш і все, там не треба дивитись яка погода,які хмари,вітер, той самий захід сонця ловити момент не треба,нє нє,ти шо, не треба нікуди їхати, просто сів на лавочку на 2хв,перед хатою, зняв відео,прийшов додому, монтаж мабуть там взагалі 5сєк,і всьо,можна закидувати.ага.
Критики які так „обсирали„,чекаю відповіді від вас.
Відповісти
Вау! Захоплююче! А в Луцьку направду найкраше - це небо над Луцьком. В тонкощах відеомистецтва не надто розуміюся, але мені як обивателю подобається. А бруд ллють, як на мене, звичайні заздрісники. Не зважайте.
Відповісти
Останні новини
Лучанин зняв захоплююче відео про Луцьк. ФОТО. ВІДЕО
26 липень, 2013, 14:23