Рідкі шпалери: даруємо помешканню новий дизайн*

Рідкі шпалери: даруємо помешканню новий дизайн*
Без сумніву, незалежно від того, який ремонт заплановано у помешканні – косметичний чи капітальний, кожному господарю хочеться, щоб після завершення робіт оселя засіяла новими фарбами, отримала стильну індивідуальність та свідчила про гарний смак свого власника.

Ці бажання цілком реальні і компанія Триколор вже багато років працює для того, щоб надати можливість покупцям використовувати в ремонті якісні та надійні матеріали від ведучого світового виробника. Серед різноманіття оздоблювальних матеріалів вигідно виділяються рідкі шпалери Стиль, вони надають відмінну можливість втілити у життя власні ідеї інтер’єру чи задуми дизайнера.
На сайті Триколору зібрані фарби, пігменти, будівельні матеріали та розхідники у різноманітних цінових діапазонах. Саме тому сюди варто завітати навіть тим покупцям, що не планують витрачати на ремонт шалені кошти.

Рідкі шпалери


Повертаючись до розмови про стильний та оригінальний дизайн помешкання неможливо оминути такий, ще досить незвичний для наших співвітчизників матеріал для оздоблення стін як рідкі шпалери. Цей матеріал стабільно набирає популярність у якості фінішного покриття для стін, і сприяють цьому його очевидні переваги:
• оригінальність;
• натуральні складники;
• демократична ціна.
Для того щоб визначитися чи підійдуть саме Вам рідкі шпалери, які пропонує Триколор, варто ознайомитися з кожною з переваг детальніше.

Оригінальність


Завдяки надзвичайно цікавій структурі матеріалу користувачі можуть обирати будь яких відтінків представленої на сайті кольорової палітри. Причому, унікальне не лише різноманіття кольорів, але й надзвичайно цікава фактура матеріалу, що забезпечує кожному виду цих шпалер ексклюзивну та особливу оригінальність.

Натуральні складники


Головними складниками рідких шпалер є натуральні та екологічно чисті волокна:
• акрилу;
• шерсті;
• бавовни;
• шовку.

Окрім цього до складу входять кам’яна та мінеральна крихта, декор та клей. Кожен з компонентів відповідає усім екологічним вимогам і гарантує сприятливий натуральний мікроклімат в оселі. Рідкі шпалери просто не можуть викликати алергії, вони не вбирають, та не виділяють жодних запахів.

Що стосується вартості, то стартова ціна рідких шпалер всього 90 грн./м.кв. погодьтеся – це невелика сума за красу помешкання та турботу про власне здоров’я. Що стосується якості – то тут усе однозначно, якщо Ви придбаєте рідкі шпалери на офіційному сайті Tricolor, то вони довгі роки будуть тішити Вас та гостей Вашого дому своїм яскравим та оригінальним дизайном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я недавно робив ремонт, шукав нормальні рідкі шпалери. В епіцентрі була якась лажа, ну незовсім але + до того не по дизайн проекту. Неподалік зайшов https://home4me.com.ua. Підібрав по стилю і якість мені сподобалася.
Відповісти