«Кораблик» запрошує на останні вечірки в цьому сезоні

«Кораблик» запрошує на останні вечірки в цьому сезоні
Творчий колектив пивного клубу «Оболонь» зібрався у відпустку. Тому у закладі запрошують на останні вечірки сезону.

Тож, традиційна дискотека «Beer Mix» відбудеться у «Кораблику» сьогодні, 26 липня.

«Абсолютно різнопланова музика ‒ різних стилів та різних років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження ‒ традиційний корабельний формат: ніякого техно, шансону та російськомовної попси :) Хороша нагода відірватись хорошою компанією в хорошому місці», ‒ кажуть у закладі.

У суботу, 27 липня, відвідувачів розважатиме гурт FREEDOM, який обʼєднав четвірку луцьких музикантів ‒ Вадима Захарченка (гурти «Ауткрай» та «Ювелір»), Остапа Сухоцького (гурт «Віскула»), Артура Черчика (гурт «Ріплей») та Анатолія Вітинського.

«FREEDOM ‒ це кавери на легендарні композиції таких монстрів рок-музики як Elvis Presley, Cinderella, Tito & Tarantula, Robert Plant, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, Led Zeppelin та ін., а також авторська музика. Цієї суботи хлопці подарують Вам акустичну версію своєї програми, яка, надіємось, прийдеться Вам до смаку», ‒ йдеться в повідомленні.

У неділю, 28 липня, всіх охочих кличуть на останню «Зелену» вечірку сезону.

«Ну що ж, як то не прикро, але цього тижня ми востаннє в цьому сезоні маємо нагоду відірватись на корабельних танцульках! :) Надалі така можливість трапиться вже у вересні, коли весь творчий колектив «Кораблика» відпочине, набереться нових сил та ідей і повернеться з відпусток, аби тішити і надалі Вас новими програмами, дискотівками і концертами! Не прогавте останню можливість нагоцатись як слід. Тим паче, що дівчатам вхід вільний у цей вечір ;) До зустрічі! Вітається зелений одяг» ‒ запрошують у закладі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Кораблик» запрошує на останні вечірки в цьому сезоні
26 липень, 2013, 17:21