Представник посольства США оглянув луцький центр адмінпослуг. ФОТО

Представник посольства США оглянув луцький центр адмінпослуг. ФОТО
ІІ секретар посольства США в Україні Грегорі Пфлегер оглянув приміщення ЦНАПу.

Супроводжували його перший заступник міського голови Святослав Кравчук та директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Лариса Карп’як розповіла, які служби працюють у цьому приміщенні. Вона зауважила, що для відвідувачів тут створені найкомфортніші умови.

Грегорі Пфлегер переглянув на екрані інформаційного терміналу список адміністративних послуг, які надаються у відомстві.

Карпʼяк зазначила, що надання адміністративних послуг безплатне. Платні лише ті послуги, які передбачені чинним законодавством. Для цього у приміщенні ЦНАПу функціонує відділення банку та встановлений банкомат.

Також ІІ секретарю посольства США в Україні Грегорі Пфлегеру продемонстрували, яким чином відбувається прийом. До слова, відвідувачу, аби звернутись до адміністратора, необхідно отримати талон, номер якого оголошується у мікрофон та висвітлюється на екрані.

Грегорі Пфлагер поцікавився, як набирався штат працівників. Перший заступник міського голови Святослав Кравчук поінформував, що це працівники тих структурних підрозділів, адміністративні послуги яких надаються у ЦНАПі.

«Це ті люди, які працювали у міській раді. До цього вони були у різних управліннях та відділах, по кілька людей відібрали й зараз вони працюють тут», ‒ зауважив він.

Також відзначив й те, що Центр вдалось відкрити завдяки зусиллям обласної та місцевої вдали, адже для реконструкції приміщення виділялись кошти і з обласного бюджету.

Нагадаємо, основною метою візиту посадовця є обговорення питань політичних та суспільних дискусій навколо 70-х роковин Волинської трагедії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Представник посольства США оглянув луцький центр адмінпослуг. ФОТО
26 липень, 2013, 18:32