На репетиції параду в Криму втопили БТР. ВІДЕО

На репетиції параду в Криму втопили БТР. ВІДЕО
Український бронетранспортер потонув у пʼятницю, 26 липня, в Севастопольській бухті під час генеральної репетиції військово-спортивного свята з нагоди Дня військово-морського флоту Росії та Дня флоту України, яке відвідають президенти України і Росії.

Особовий склад бойової машини був евакуйований. Військову машину згодом підняли, ‒ пише ТСН.

Разом із тим Кореспондент пише, що напередодні параду вийшла з ладу ходова частина десантного корабля Костянтин Ольшанський.

За сценарієм, кораблі Костянтин Ольшанський і Новочеркаськ повинні вийти на середину бухти і продемонструвати висадку десанту. У свою чергу, 20 бронетранспортерів, вийшовши з апарелей кораблів, повинні подолати по воді кілька сотень метрів, ведучи стрілянину холостими патронами.

«Однак через поломку українського корабля його вивели на якір на середину бухти, а сценарій параду терміново змінили. Тепер бронетранспортер повинен буде вивантажувати тільки російський корабель Новочеркаськ, причому кількість бронетехніки довелося скоротити», ‒ пише видання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одне добре, що хоч не підводну лодку Запоріжжя )))Адже це весь наш підводний флот. Хоча... може президент ще має свою особисту, для підводного полювання))
Відповісти
Останні новини
На репетиції параду в Криму втопили БТР. ВІДЕО
26 липень, 2013, 19:09