На Волині судили матір, бо її син на уроці ображав вчителя

На Волині судили матір, бо її син на уроці ображав вчителя
У Рожищенському районі судили жінку, чий син образив учителя у школі села Топільне.

Про це йдеться у постанові суду від 24 грудня, - пише Район.Рожище.

Зазначається, що жінка ухиляється від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо виховання свого неповнолітнього сина. Хлопець 17 грудня, перебуваючи в класі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району, під час уроку він порушував дисципліну на уроці та образливо висловлювався відносно вчителя непристойними словами.

Під час розгляду справи жінка свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнала повністю та щиро розкаялася. Пояснила, що з сином провела виховну розмову, він обіцяв в майбутньому не порушувати правил поведінки учня в школі та з повагою ставитися до вчителів, у вчиненому щиро розкаявся. Зазначила, що на її утриманні перебуває троє неповнолітніх дітей. Просила її суворо не карати.

Суддя постановила визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 Адміністративного кодексу, і піддати її адміністративному стягненню у виді попередження. Також вона має сплатити 420 гривень судового збору в дохід держави.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.